Politica de confidentialitate

Suntem incantati de interesul acordat pentru serviciile si produsele oferite de organizatia noastra. Protectia datelor este o prioritate deosebit de importanta pentru gestionarea solutiilor Asociatia Romana de Hipnoza. Utilizarea paginilor de internet ale siteurilor Asociatia Romana de Hipnoza este posibila fara indicarea datelor personale; cu toate acestea, daca un subiect de date doreste sa utilizeze servicii speciale prin intermediul site-ului nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal ar putea deveni necesara. Daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara si nu exista o baza legala pentru o astfel de prelucrare, obtinem in general consimtamantul persoanei vizate.

Conditii generale

Siteul web https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro precum si subdomeniile acestora sunt administrate de catre Asociatia Romana de Hipnoza, ce are sediul in Str. Turnu Măgurele 1, Bl C3, ap 104, Sector 4, judetul Bucuresti, inregistrata la sub nr. 318/A/2014, identificata cu CIF 31183986, e-mail ✉ contact @ consilierdezvoltarepersonala.ro, telefon 0741044701.

Societatea comerciala Pro Succes Training SRL procesaeaza datele cu caracter funizate de catre Asociatia Romana de Hipnoza in calitate de imputernicit/procesator pentru asigurarea cadrului legal financiar, procesarea comenzilor, solicitarilor, expeditiilor comenzilor fizice si electronice, comunicarea cu persoanele interesate, clientii si utilizatorii siteului, asigurarea suportului necesar prin serviciul de asistenta online, etc. SC Pro Succes Training poate fi identficata prin CIF RO31376812, Reg. Comertului J40/3484/2013.

https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, reprezinta site-ul web apartinand organizatiei Asociatia Romana de Hipnoza, iar prin aceasta vizitatorii, utilizatorii, cursantii si clientii („utilizatorii”) au acces la informatii, servicii, manuale, produse si programe oferite de Asociatia Romana de Hipnoza si Pro Succes Training SRL.

Prezentul document Politica de Confidentialitate si Declaratia confidentialiate face parte integranta din Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale acestui site web, disponibil la https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro.

Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul document ori de cate ori este necesar fara o notificare prealabila.

Orice modificare adusă prezentului document intra in vigoare imediat dupa publicarea sa pe site.

Utilizatorii site-ului vor fi informati despre modificarea prezentului document direct pe site, sau dupa caz, prin e-mail. Fara a aduce atingere celor de mai sus, in cazul in care Utilizatorul site-ului continua sa utilizeze site-ul dupa ce a avut loc o modificare a prezentului document, se considera ca respectivul Utilizator este de acord cu modificarile produse.

Va rugam sa luati in considerare ca accesand site-ul nostru, acceptati in mod neconditionat Politica de Confidentialitate si Declaratia confidentialiate, Politica de Cookie-uri, precum si Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale site-ului si a softului.

In cazul in care un Utilizator nu este de acord cu una sau toate conditiile stipulate in Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale site-ului sau cu Politica de Confidentialitate, Declaratia confidentialiate si Politica de Cookie-uri, nu poate folosi siteul si softul aferent, si este recomandata incetarea utilizarii acestui site.

Depunem eforturi pentru a asigura protectia confidentialitatii Utilizatorilor atunci cand utilizeaza serviciile noastre si siteul https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro. Prin urmare, avem o politica menita sa stabileasca modul in care datele acestora cu caracter personal vor fi procesate si protejate.

Exercitarea drepturilor persoanelor vizate, Responsabilul cu protectia datelor

Responsabilul cu protectia datelor desemnat este reprezentat de
Popa Eugen, contact @ consilierdezvoltarepersonala.ro , 0741044701, Str. Turnu Măgurele 1, Bl C3, ap 104, Sector 4.
Acesta este disponibil de Luni pana Vineri, in intervalul 14.00-17.00 pentru exercitarea drepturilor dvs. garantate de GDPR – Regulamentul European 679/2016 si Legea 190/2018, va rugam sa completati formularul dedicat sau sa contactati persoana desemnata pe pozitia de DPO Responsabil cu protectia datelor.

In finalul acestei pagini regasiti si formularele necesare pentru exercitarea online a drepturilor dvs.

Definitii

Declaratia privind protectia datelor a solutiilor Asociatia Romana de Hipnoza se bazeaza pe termenii utilizati de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR). Declaratia noastra privind protectia datelor trebuie sa fie lizibila si usor de inteles pentru publicul larg, precum si pentru clientii si partenerii nostri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, am dori sa explicam mai intai terminologia utilizata.
In aceaste documente folosim, intre altele, urmatorii termeni:
a) Date personale – Datele personale inseamna orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”). O persoana fizica identificabila este una care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie, un identificator online sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice.
b) Persoana vizata – Persoana vizata este orice persoana fizica identificata sau identificabila, ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre controlorul responsabil cu prelucrarea.
c) Prelucrarea – Procesare este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent daca sunt sau nu prin mijloace automate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispozitie in alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.
d) Restrictionarea prelucrarii – Restrictionarea procesarii este marcarea datelor cu caracter personal stocate in scopul limitarii procesarii acestora in viitor.
e) Profilarea – Profilare inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prezice aspecte privind performanta persoanei fizice la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale , interese, fiabilitate, comportament, locatie sau miscari.
f) Pseudonimizarea – Pseudonimizarea este prelucrarea datelor cu caracter personal astfel incat datele personale nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fara utilizarea unor informatii suplimentare, cu conditia ca aceste informatii suplimentare sa fie pastrate separat si sa faca obiectul unor masuri tehnice si organizatorice care sa asigure ca datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.
g) Controlor sau controlor responsabil de prelucrare – Controlorul sau controlorul responsabil de prelucrare este persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singura sau impreuna cu altii, determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; in cazul in care scopurile si mijloacele unei asemenea prelucrari sunt stabilite de legislatia Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevazute de legislatia Uniunii sau de statul membru.
h) Procesor – Procesorul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului.
i) Beneficiarul – Beneficiarul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism, caruia i se dezvaluie datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o terta parte. Cu toate acestea, autoritatile publice care pot primi date cu caracter personal in cadrul unei anchete anume in conformitate cu legislatia Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective trebuie sa fie in conformitate cu normele aplicabile privind protectia datelor in conformitate cu scopurile procesarii.
j) Tert – Terta parte este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un organism altul decat persoana vizata, controlor, procesator si persoane care, sub directa autoritate a operatorului sau operatorului, sunt autorizate sa proceseze date cu caracter personal.
k) Consimtamant – Consimtamantul persoanei vizate este orice indicatie specifica, informata si lipsita de ambiguitate a dorintelor persoanei vizate prin care el sau ea, printr-o declaratie sau printr-o actiune clara afirmativa, este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc .
l) Utilizatori – vizitatorii, utilizatorii, cursantii si clientii siteului https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro.

Colectarea de informații

Site-ul colectează două tipuri de informații de la dumneavoastră: (1) informațiile cu caracter personal pe care ni le transmiteți, și (2) informații fără caracter personal, cum ar fi paginile Site-ului vizitate de dumneavoastră și adresa dumneavoastră IP.
Informații cu caracter personal
Colectăm și utilizăm informații cu caracter personal despre dumneavoastră în următoarele moduri:
Prin înregistrarea pe Site – acolo unde este disponibil aceasta facilitate – puteți furniza https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro date cu caracter personal despre dumneavoastră atunci când vă înregistrați pe Site. De exemplu, un client care se înregistrează pe Site trebuie să furnizeze numele complet, adresa de e-mail și o parolă. Periodic, https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro poate să modifice informațiile pe care le solicită din partea vizitatorilor Site-ului.
Prin completarea formularului de comanda/inscriere – acolo une este disponibil acest lucru – pentru a va inscrie sau comanda produse/servicii/materiale digitale trebuie sa ne furnizati date cu caracter personal despre dumneavoastră.

Programe de fidelizare și servicii promoționale
Putem colecta informații de la dumneavoastră atunci când vă înscrieți în orice program de fidelizare sau pentru alte oferte promoționale prin intermediul Site-ului. Pentru a beneficia de astfel de servicii, este posibil să vi se ceară să furnizați date de contact personale, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de livrare, numărul de telefon sau adresa de e-mail. Aceste informații pot fi utilizate pentru contactarea utilizatorilor în vederea furnizării de informații suplimentare cu privire la serviciile https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, pentru a respecta condițiile unei programări sau pentru a monitoriza sau îmbunătăți utilizarea Site-ului și nivelul de satisfacție privind utilizarea acestuia.

Aplicațiile mobile
De asemenea, putem colecta oricare din informațiile menționate mai sus de la utilizatorii de dispozitive mobile; în aceste cazuri, atunci când colectarea are loc prin https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, se aplică termenii Politicii de confidențialitate, cu excepția cazului în care se specifică altfel la momentul colectării.

Modulele cookie
„Un modul cookie” este un fișier text de mici dimensiuni, care poate fi utilizat pentru a colecta informații cu privire la activitatea dumneavoastră pe Site. De exemplu, atunci când o persoană vizitează o pagină a Site-ului, un cookie este introdus pe dispozitivul utilizatorului (în cazul în care utilizatorul acceptă modulele cookie) sau este citit dacă utilizatorul a vizitat Site-ul anterior. Puteți seta majoritatea browserelor (navigatoarelor web) să vă notifice atunci când primiți un modul cookie, sau puteți alege să blocați modulele cookie prin intermediul browserului dumneavoastră, însă, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți profita de elementele personalizate de care beneficiază ceilalți utilizatori ai Site-ului nostru. Unele module cookie pe care le folosim sunt module cookie Flash sau Adobe. Deși sunt inofensive, acestea pot conține informații demografice și, în funcție de browserul utilizat de dumneavoastră, aceste module cookie nu pot, în mod normal, să fie șterse odată cu ștergerea cookie-urilor dumneavoastră. Vă rugăm să verificați browserul dumneavoastră pentru a afla dacă aceste tipuri de cookie-uri sunt stocate și cum pot fi șterse.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor

Referrerii-URL (referrers), adrese IP și variabile de mediu („environmental variables”)
https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro poate colecta informații prin intermediul referrerilor-URL, adreselor IP, precum și diferitelor variabile de mediu. Un referrer-URL este informația pe care browserul web o transmite serverului web al siteurilor https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, care raportează URL-ul de unde ați accesat pagina. O adresă IP este un număr utilizat de computere într-o rețea de Internet, care permite identificarea computerului dumneavoastră, astfel încât datele să vă poată fi transmise (fiecare computer având o adresă IP unică). O variabilă de mediu poate include, printre altele, domeniul din care accesați Internetul, ora la care ați accesat Site-ul, tipul de browser web și tipul sistemului de operare sau al platformei de operare utilizate, adresa de Internet sau site-ul Internet pe care l-ați vizitat înainte de a intra pe Site, paginile Site-ului vizitate de dumneavoastră și adresa site-ului Internet vizitat de dumneavoastră ulterior. https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro poate colecta informații privind adresa IP pentru administrarea Site-ului și colectarea de informații demografice generale.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor

Informații privind publicitatea comportamentală (legată de comportamentul utilizatorilor)
Putem utiliza dispozitive de urmărire și module cookie pentru a colecta informații fără caracter personal referitoare la utilizatorii Site-ului nostru. Informațiile colectate ne pot ajuta să vă oferim recomandări și reclame sau vă îndrumăm către un produs sau serviciu de care considerăm că ați putea fi interesați. Scopul acestei colectări de date este de a optimiza experiența dumneavoastră pe Site-ul nostru și de a ne asigura că reclamele care vă sunt prezentate sunt relevante. Luăm măsuri pentru a ne asigura că informațiile pe care le colectăm și partajăm în scopuri publicitare rămân anonime. Pentru mai multe informații despre acest tip de publicitate și pentru a refuza primirea de reclame țintite din partea anumitor companii/agenții de publicitate, vă rugăm să vizitați https://legestart.ro/cjue-despre-facebook-si-protejarea-datelor-cu- caracter-personal/.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor

Datele de browser
Datele colectate (data și ora accesului, adresa URL a site-ului web care face trimiterea, fișierul apelat, volumul de date transmis, tipul de browser și versiunea, sistemul de operare, adresa IP) sunt utilizate la Realizarea conexiunii cu site-ul web
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor

Date de newsletter (adresă de e-mail, date de consimțământ)
Datele sunt utilizate pentru transmiterea de mesaje publicitare prin e-mail*
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor

Date din formulare de comanda/inscriere
Datele sunt utilizate la incherea unui contract la solicitarea dumneavoastră, constand in achizitia unui bun, produs, serviciu sau material digital.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. b) din Regulamentul general privind protecția datelor

Date din formulare de contact
Datele sunt utilizate la Comunicarea legată de solicitarea dumneavoastră*
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. a) din Regulamentul general privind protecția datelor

Date din formulare de comentarii si recenzii *
Datele sunt utilizate la exprimarea unei opinii sau plasarea unei recenzii cu privire la organizatia noastra, un produs sau serviciu oferit
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. a) din Regulamentul general privind protecția datelor

Date de geo-localizare

Datele sunt utilizate pentru determinarea locaţiei în vederea afișării celui mai apropiat punct de lucru sau a unei oferte disponibile sau personalizate pentru locatiei dvs.
Acest aspect ar permite sistemului siteului web sa genereze linkuri automate care sa includa in descriere denumirea locatiei din care accesati siteul.
Prin citirea IP-ului de unde accesati siteul web, putem identifica o locație apropiata de cea in care va aflati, daca optati să permiteți Site-ului nostru să identifice locația dumneavoastră sau dacă informațiile dumneavoastră cu caracter personal sau fără caracter personal indică o anumită locație geografică.
Aceste informații ne pot ajuta să vă oferim recomandări bazate pe locația dumneavoastră, să vă prezentăm reclame sau vă îndrumăm către un produs sau serviciu de care considerăm că ați putea fi interesați și care este destinat comercializării către persoanele care au domiciliul în apropierea locației dumneavoastră.
Important: Aceste date nu se stocheaza decat la nivel de sesiune pe serverul noastru, adica dupa parasirea siteului web acestea isi incetaza activitatea. Sesiunile legate de geolocalizare nu sunt relationate cu conturi de utilizatori
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. a) din GDPR

Date de analiză web

Măsurare rază de acțiune, optimizare site-uri web, publicitate bazată pe interese, remarketing, recunoașterea fraudelor per clic & Bots
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor
Dacă în continuare nu este specificat altfel, durata de funcționare a unui modul cookie utilizat este limitată la maxim 1 an. Un modul cookie (în limba engleză:cookie) este un fișier text minuscul, care permite unui site web să recunoască din nou un browser. Modulele cookie sunt stocate pe computer într-un fișier text, iar la următoarea apelare a serverului web sunt reapelate și citite. În calitate de utilizator, prin intermediul setărilor browserului, puteți decide dacă permiteți, blocați sau ștergeți module cookie și care anume. Instrucțiuni pentru browserul dumneavoastră puteți găsi aici: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Google Chrome mobile, Microsoft Edge, Safari, Safari mobile. Alternativ, puteți instala așa-numiții Ad-Blocker, de ex. Ghostery.

Date Google reCAPTCHA
Protecția formularelor completate pe internet
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor

* O utilizare în acest scop are loc numai dacă v-ați dat acceptul. În acest caz, documentăm în plus și acceptul acordat de dumneavoastră.

Informatii particulare punctuale

Formular de EXERCITARE DREPTURI GDPR

Flux Formular exercitare drepturi
Date colectate Nume, Prenume, Adresa postala, Nr. telefon, Email
Scop procesare Identificare date solicitant, modificare, prezentare extras, solutionare solicitari
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. c) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti furnizor servicii gazduire web & email, Procesator Pro Succes Training SRL
Transfrontalier Franta – server gazduire

Formular de comanda inscriere cursuri online/fizice

Flux Comenzi online
Date colectate Nume, Prenume, Adresa postala, Nr. telefon, Email, Date facturare (CI/CIF, Reg. Comert, Banca, SC), Mesaj, Date card bancar (doar pe siteul procesatorului de plati)
Scop procesare Emitere proforma, factura, deschidere cont in platforma elearning, solutionare solicitari
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti Furnizor servicii Gazduire web & email, Mentenanta site web, Procesator Plati, Funizor servicii Bancare, Procesator Pro Succes Training SRL, Companie Contabiliate
Transfrontalier Franta – server gazduire

Formular de evaluare cursuri

Flux Evaluari cursuri
Date colectate Nume, Prenume, Adresa postala, Nr. telefon, Email, Date facturare (CI/CIF, Reg. Comert, Banca, SC), Mesaj
Scop procesare Emitere proforma, factura, deschidere cont in platforma elearning, solutionare solicitari
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. b) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti Gazduire web & email, Mentenanta site web, Procesator Pro Succes Training SRL
Transfrontalier Franta – server gazduire

Formular de contact

Flux Contact site
Date colectate Nume, Prenume, Adresa Email, Nr. telefon, Mesaj
Scop procesare Solutionare solicitare
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti Furnizor servicii Gazduire web, Mentenanta site web, Procesator Pro Succes Training SRL
Transfrontalier Franta – server gazduire

 

Sistem de comunicare online

Flux Comunicare online
Date colectate Nume, Prenume, Adresa Email, Nr. telefon, Mesaj, IP, locatie
Scop procesare Solutionare solicitare
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti WhatsApp, Facebook Messenger, Procesator Pro Succes Training SRL
Transfrontalier Franta – server gazduire, Canada, SUA

Sistem de notificari tip push

Flux Notificari browser
Date colectate Adresa Email
Scop procesare Anuntare noutati, vanzari
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti OneSignal
Transfrontalier SUA

Sistem de notificari tip newsletter

Flux Abonati newsletter
Date colectate Nume, prenume, Adresa Email
Scop procesare Anuntare noutati, vanzari
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti ActiveCampaign
Transfrontalier SUA

Sistem de notificari tip SMS

Flux Notificari SMS
Date colectate Nume, Prenume, Adresa, Nr. telefon, Mesaj
Scop procesare Notificari vanzari, noutati
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti Furnizor servicii comunicatii GSM
Transfrontalier NU

Sistem monitorizare trafic web

Flux Monitorizare trafic
Date colectate Pagini vizitate, IP (anonimizat), localizare
Scop procesare Statistici site, imbunatatire servicii
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastrare maxim 1 ani
Partajare cu terti Google Analytics
Transfrontalier SUA

Sistem promovare prin anunturi publicitare si remarketing

Flux Remarketing
Date colectate Pagini vizitate, IP (anonimizat), localizare
Scop procesare Vanzari si oferte personalizate
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 1 ani
Partajare cu terti Google AdWords, FAcebook si ManyChat
Transfrontalier Canada in baza PIPEDA, SUA

Sisteme vanzari si fidelizare

Flux Vanzari & Fidelizare
Date colectate Pagini vizitate, cont, adresa email, IP (anonimizat), localizare
Scop procesare Vanzari si oferte personalizate
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastrare maxim 1 ani
Partajare cu terti ConvertBox, Onesignal, WordPress
Transfrontalier SUA

Sisteme prezentare video si de promovare

Flux Prezentari video
Date colectate Adresa email, Cont utilizator
Scop procesare Interactivitate si cursuri online live
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastrare maxim 1 ani
Partajare cu terti Youtube, Zoom
Transfrontalier SUA

Vanzari prin afiliati (clientii)

Flux Vanzari prin afiliati
Date colectate Cod afiliat, Nume, Prenume, Adresa postala, Nr. telefon, Email, Date facturare (CI/CIF, Reg. Comert, Banca, SC), Mesaj, Date livrare
Scop procesare Vanzari prin afiliati
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastrare maxim 1 ani
Partajare cu terti Furnizor servicii Gazduire web & email, Mentenanta site web, Procesator Plati, Funizor servicii Bancare, Procesator Pro Succes Training SRL, Afiliati revanzatori, Companie Contabiliate
Transfrontalier Franta – gazduire web

Afiliere pentru vanzare (revanzatorii)

Flux Revanzatori afiliati
Date colectate Cod afiliat, nume, prenume, email, telefon, iban, banca, date identificare fiscale (cnp/cui)
Scop procesare Afiliere pentru vanzari
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. b) GDPR
Perioada de pastrare maxim 1 ani
Partajare cu terti Furnizor servicii Gazduire web & email, Mentenanta site web, Funizor servicii Bancare, Procesator Pro Succes Training SRL, Companie Contabiliate
Transfrontalier SUA

Sisteme stocare backup-uri

Flux Backup & Storage
Date colectate Date cont site, Date comenzi, Date cursuri, Date diplome/certificate emise, Facturi fiscale
Scop procesare Protejarea datelor
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti Dropbox
Transfrontalier SUA

Sisteme securizare date si site

Flux Securitate date
Date colectate Date cont site, IP, Solicitari site, Activitate site
Scop procesare Securitatea datelor
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti Cerber, Sucuri, Comodo
Transfrontalier SUA

Comentarii, Recenzii, Testimoniale, Evaluari

Flux Comentarii, Recenzii si Testimoniale
Date colectate Cont utilizator, nume, prenume, adresa de email
Scop procesare Interactivitatea cu utilizatorii
Baza de procesare Art. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastrare maxim 3 ani
Partajare cu terti WordPress, Facebook, Google
Transfrontalier SUA


Utilizarea informațiilor colectate

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal care sunt colectate pe Site în principal în următoarele scopuri:

Partajarea informațiilor

Divulgarea informațiilor cu caracter personal inscrise prin siteul https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro , se va efectua în următoarele moduri:
Pentru a vă putea oferi un serviciu – de exemplu, vom partaja informațiile cu caracter personal ale clienților cu instructorul (instructorii) selectat (selectați) de aceștia. În mod similar, https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro va partaja clienților informațiile cu caracter personal ale instructorilor. Prin înregistrarea pe Site, sunteți de acord să permiteți partajarea datelor dumneavoastră în acest mod. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie partajate în acest mod, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

Ca răspuns la o solicitare/întrebare trimisă de dumneavoastră sau pentru a vă include într-o promoție – dacă ne trimiteți un e-mail cu o întrebare, putem utiliza adresa dumneavoastră de e-mail pentru a procesa cererea dumneavoastră și pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră. De asemenea, în cazul în care participați la o tragere la sorți sau la un concurs, putem utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a onora condițiile respectivei promoții. Acest lucru înseamnă că putem partaja informații în scopul acordării unor premii sau transportatorilor/curierilor. De asemenea, putem partaja informațiile dumneavoastră co-sponsorului promoției în cauză.

Afiliaților, partenerilor strategici, agenților, terților comercianți sau altor părți neafiliate care oferă produse sau servicii de care considerăm că puteți fi interesați sau care solicită numele dumneavoastră, informații de contact sau orice date legate de comportamentul utilizatorilor sau date de geolocalizare, pe care le-am colectat de la dumneavoastră, în scopuri de cercetare și administrative și/sau pentru uz intern. Aceste părți pot utiliza informațiile respective pentru a vă contacta pentru o ofertă sau o reclamă referitoare la un produs sau un serviciu, sau pot folosi aceste informații pentru propriile activități de cercetare, administrare sau în scopuri profesionale. Dacă nu doriți ca noi să partajăm acest tip de informații în acest mod, vă rugăm să nu ne furnizați astfel de informații.

Furnizorilor de servicii terți, neafiliați, agenților sau contractanților independenți, care ne oferă sprijin pentru mentenanța Site-ului și ne furnizează alte servicii administrative (inclusiv, dar fără a se limita la procesarea și onorarea comenzilor și furnizarea de servicii pentru clienți, gestionarea și analizarea datelor, trimiterea către clienți a unor comunicații în numele nostru, colectarea informațiilor introduse, selectarea câștigătorilor și acordarea premiilor pentru concursuri, trageri la sorți și alte promoții). Urmărim să se asigurăm că acești terți neafiliați nu vor utiliza informațiile cu caracter personal în niciun alt scop decât acela de a furniza serviciile administrative pentru care sunt responsabili. Având în vedere că astfel de furnizori de servicii terți, neafiliați, care ne ajută să administrăm Site-ul, vor avea acces la informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor, dacă nu doriți ca furnizorii noștri de servicii terți, neafiliați, să aibă acces la informațiile dumneavoastră, vă rugăm să nu vă înregistrați sau să nu trimiteți nicio informație cu caracter personal.

Pentru a respecta legislația aplicabilă, sau din convingerea de bună-credință că o astfel de măsură este necesară pentru a îndeplini cerințele legislației aplicabile sau pentru a respecta o procedură judiciară cu privire la care suntem notificați; pentru protejarea și apărarea drepturilor sau bunurilor noastre; în situații de urgență, pentru a acționa în vederea protejării siguranței personale a utilizatorilor noștri finali.

Părților terțe, în cadrul oricărui proces de reorganizare a companiei, inclusiv, dar fără a se limita la fuziuni, achiziții și vânzarea tuturor sau majorității activelor noastre.

Pentru a urmări și analiza informații statistice care nu pot fi identificate (fără caracter personal), referitoare la volumul traficului web/la traficul Site-ului și utilizarea agregată, colectate de la vizitatorii, clienții și instructorii noștri, în vederea furnizării acestor informații unor terțe părți.

Protejarea datelor

Apreciem interesul fata de organizatia noastra. Protectia datelor personale pe care ni le incredintati este o prioritate pentru noi si dorim sa va simtiti in siguranta si siguri cand vizitati site-ul nostru sau folositi ofertele noastre online.
Este important pentru noi sa fiti pe deplin informati cu privire la datele personale pe care le colectam atunci cand utilizati ofertele si serviciile noastre online si sunteti familiarizati cu modul in care le folosim.

Principiile si Drepturile persoanelor vizate

Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dumneavoastra in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la ✉ contact @ prosuccesstraining·ro
Misiunea noastra este sa oferim fiecarei persoane si fiecarei organizatii din lume posibilitatea de a realiza mai multe. In toate actiunile noastre vom mentine valoarea atemporala a confidentialitatii si va vom oferi in continuare posibilitatea de a va controla datele.
Aceasta incepe asigurandu-va ca aveti optiuni relevante pentru modul si motivul pentru care datele sunt colectate si utilizate si ca aveti informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita pentru dumneavoastra dintre produsele si serviciile noastre.

Lucram in fiecare zi pentru a va castiga increderea, concentrandu-ne asupra a sase principii cheie privind confidentialitatea:

Aceste principii stau la temelia abordarii confidentialitatii la Asociatia Romana de Hipnoza si vor continua sa ghideze modul in care dezvoltam produsele si serviciile noastre.
Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare, Asociatia Romana de Hipnoza isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Drepturile persoanelor

A. Dreptul de confirmare
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator o confirmare a faptului daca datele cu caracter personal care o privesc sau nu sunt prelucrate. Daca un subiect de date doreste sa se foloseasca de acest drept de confirmare, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

B. Dreptul de acces
La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dumneavoastra si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in art. 15 GDPR. Puteti trimite solicitarea dumneavoastra fie prin posta, fie prin e-mail la adresele de mai jos.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator informatii gratuite cu privire la datele sale personale stocate in orice moment si o copie a acestor informatii. In plus, directivele si regulamentele europene acorda accesul persoanelor vizate la urmatoarele informatii:

In plus, persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la transferarea datelor cu caracter personal catre o tara terta sau catre o organizatie internationala. In acest caz, persoana vizata are dreptul de a fi informata cu privire la garantiile corespunzatoare privind transferul.
Daca un subiect de date doreste sa se prevaleze de acest drept de acces, in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

C. Dreptul la rectificare
Aveti dreptul sa ne solicitati sa remediem fara intarziere orice date personale inexacte cu privire la dumneavoastra (articolul 16 GDPR). In acest scop, va rugam sa contactati la adresa de e-mail ✉ contact @ prosuccesstraining·ro
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Tinand cont de scopurile prelucrarii, persoana vizata are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
Daca un subiect de date doreste sa exercite acest drept la rectificare, poate in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

D. Dreptul la stergere (Dreptul de a fi uitat)
In cazul in care motivele juridice definite la art. 17 se aplica GDPR, aveti dreptul la stergerea imediata („dreptul de a fi uitat”) de date cu caracter personal care va privesc. Aceste motive juridice includ: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate sau va retrageti consimtamantul si nu exista alte motive legale de procesare; persoana vizata obiecteaza prelucrarii (si nu exista motive intemeiate pentru prelucrare – nu se aplica obiectiilor la adresa publicitatii directe). Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de contact data mai jos.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a stergerii datelor cu caracter personal care il privesc fara intarzieri nejustificate, iar operatorul are obligatia de a sterge fara intarziere date cu caracter personal in cazul in care unul dintre urmatoarele motive se aplica, atata timp cat prelucrarea nu este necesara:

Daca unul dintre motivele mentionate mai sus se aplica si un subiect de date doreste sa solicite stergerea datelor cu caracter personal stocate de solutiile Asociatia Romana de Hipnoza, poate oricand sa contacteze orice angajat al operatorului. Un angajat al Asociatia Romana de Hipnoza se asigura imediat ca cererea de stergere este solutionata imediat.
In cazul in care operatorul a facut publice datele cu caracter personal si este obligat, in conformitate cu articolul 17 alineatul (1), sa stearga datele cu caracter personal, operatorul, luand in considerare tehnologia disponibila si costurile de implementare, masuri rezonabile, inclusiv masuri tehnice, controlorii care proceseaza datele cu caracter personal ca persoana vizata a solicitat stergerea de catre acesti controlori a oricaror legaturi, copiere sau replicare a acestor date cu caracter personal, in masura in care prelucrarea nu este necesara. Un angajat al Asociatia Romana de Hipnoza va organiza masurile necesare in cazuri individuale.

E. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
In cazul in care criteriile definite la art. 18 GDPR sunt indeplinite, aveti dreptul la restrictionarea procesarii asa cum este stabilit in articolul de mai sus al GDPR. In conformitate cu acest articol, se poate solicita restrictionarea prelucrarii, in special daca prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita in schimb restrictia utilizarii acestora sau daca persoana vizata a optat pentru prelucrare in conformitate cu art. 21 (1) GDPR atata timp cat nu este clar daca interesul nostru legitim este superior interesului persoanei vizate. Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de contact precizata mai sus.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a restrictionarii prelucrarii in cazul in care se aplica una dintre urmatoarele:

Daca una dintre conditiile mentionate mai sus este indeplinita si un subiect de date doreste sa solicite restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal stocate de solutiile Asociatia Romana de Hipnoza, poate contacta in orice moment orice angajat al operatorului, astfel angajatul Asociatia Romana de Hipnoza va aranja restrictionarea prelucrarii.

F. Dreptul la transferabilitatea datelor (portabilitate)
Aveti dreptul la portabilitatea datelor asa cum este definita in art. 20 GDPR. Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa primiti datele personale referitoare la dumneavoastra, pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masina si sa aveti dreptul sa transmiteti aceste date unui alt operator, cum ar fi un alt serviciu furnizor. Conditia preliminara este ca prelucrarea datelor sa se bazeze pe consimtamant sau pe un contract si se realizeaza prin mijloace automate.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui controlor, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil in masina. Acesta are dreptul sa transmita aceste date altui controlor fara a se impiedica de catre operatorul caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, atat timp cat prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul prevazut la articolul 6 alineatul (1) litera (a) din a GDPR sau a articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau a unui contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, iar prelucrarea se face prin mijloace automate, atata timp cat prelucrarea nu este necesara pentru indeplinirea unei sarcini indeplinite in interes public sau in exercitarea autoritatii publice conferite operatorului.
In plus, in exercitarea dreptului sau la transferabilitatea datelor in conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizata are dreptul sa transmita date cu caracter personal direct de la un operator la altul, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic si atunci cand nu face acest lucru afecteaza negativ drepturile si libertatile celorlalti.

G. Dreptul de a obiecta
Aveti dreptul sa va opuneti in orice moment conform art. 21 GDPR la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care se bazeaza pe articolul 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) GDPR, din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Vom renunta la prelucrarea datelor dumneavoastra personale, cu exceptia cazului in care putem demonstra motive legitime temeinice de procesare care va depasesc interesele, drepturile si libertatile sau daca prelucrarea nu se refera la stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de legiuitorul european, in orice moment, din motive legate de situatia sa particulara, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazeaza pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplica, de asemenea, profilarii bazate pe aceste dispozitii.
Solutiile Asociatia Romana de Hipnoza nu mai prelucreaza datele cu caracter personal in caz de obiectie, cu exceptia cazului in care putem demonstra motive legitime convingatoare pentru prelucrarea care are prioritate fata de interesele, drepturile si libertatile persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale .
In cazul in care solutiile Asociatia Romana de Hipnoza prelucreaza date cu caracter personal in scopuri de marketing direct, persoana vizata are dreptul sa se opuna in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare. Aceasta se aplica profilarii in masura in care este legata de un astfel de marketing direct. In cazul in care persoana vizata obiecteaza solutiile Asociatia Romana de Hipnoza la procesarea in scopuri de marketing direct, Asociatia Romana de Hipnoza nu vor mai prelucra date personale in aceste scopuri.
In plus, persoana vizata are dreptul, din motive legate de situatia sa particulara, de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc prin intermediul solutiilor Asociatia Romana de Hipnoza in scopuri stiintifice sau istorice de cercetare sau in scopuri statistice in conformitate cu articolul 89 alineatul (1) din GDPR, cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini indeplinite din motive de interes public.
Pentru a-si exercita dreptul de a prezenta obiectii, persoana vizata poate contacta orice angajat al Asociatia Romana de Hipnoza. In plus, persoana vizata este libera in contextul utilizarii serviciilor societatii informationale si, fara a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, sa utilizeze dreptul sau de a se opune prin mijloace automate prin utilizarea specificatiilor tehnice.

H. Luarea deciziei individuale automatizate, inclusiv profilarea
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care ii privesc sau o afecteaza in mod semnificativ in mod semnificativ, atat timp cat decizia (1) nu este necesar pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) nu este autorizat de legislatia Uniunii sau a statului membru la care este supusa controlorul si care prevede, de asemenea, adoptarea de masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile persoanei vizate si interesele legitime sau (3) nu se bazeaza pe consimtamantul explicit al subiectului vizat.
Daca decizia (1) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) se bazeaza pe acordul explicit al subiectului datelor, solutiile Asociatia Romana de Hipnoza pun in aplicare masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile si interesele legitime ale subiectului vizat, cel putin dreptul de a obtine o interventie umana din partea operatorului, de a-si exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.
Daca persoana vizata doreste sa-si exercite drepturile privind luarea automata a deciziilor individuale, el sau ea poate oricand sa contacteze orice angajat al solutiilor Asociatia Romana de Hipnoza.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere

Daca credeti ca prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra si efectuate de noi este ilegala sau inadmisibila, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere responsabila pentru noi. Puteti contacta aceasta autoritate la ANSPDCP – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Transferul datelor catre terti

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing.
Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre alte companii din grupul nostru, catre agentii si furnizori de servicii, daca ne vindem afacerea ori in cazurile in care suntem obligati prin lege sa transmitem informatii sau daca consideram ca este necesara o actiune pentru frauda, criminalitate cibernetica sau pentru a proteja site-ul, drepturile, siguranta personala. De asemenea, putem dezvalui statistici agregate despre vizitatorii site-ului nostru pentru a descrie serviciile noastre potentialilor parteneri (agenti de publicitate, sponsori) si alte parti terte cu reputatie si pentru alte scopuri legale, dar aceste statistici nu vor conține informatii de identificare personala .
In general, va transferam datele doar in interiorul companiei noastre, Asociatia Romana de Hipnoza si catre partenerii / tertii implicati in procesarea / livrarea comenzilor plasate/returnare, pentru a rezolva cererile de oferta, solicitarile pentru anumite servicii solicitate, sau catre companiile care se ocupa cu marketingul direct si realtia cu clientii (asistenta online, sms, email, telefon) – daca ati optat pentru aceste servicii.
Aceasta inseamna ca informatiile pot fi prelucrate si de alte persoane juridice din cadrul Grupului din care Asociatia Romana de Hipnoza face parte. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este limitata in masura necesara pentru scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor sau la care o alta persoana juridica care actioneaza in calitate de furnizor de servicii / procesator trebuie sa urmeze instructiunile date de controlor.
In acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizati in Romania si Uniunea Europeana) care prelucreaza date in numele nostru (de exemplu, proiectarea si dezvoltarea de software / platformei siteului web sau pentru a sprijini procesarea cererilor clientilor, servicii de marketing si call center, servicii de realtii cu clientii – asistenta online si callcenter, servicii de transmitere de newsletter, oferte, noutati, etc).
In aceste cazuri, informatiile sunt transferate tertilor pentru a permite prelucrarea ulterioara. Furnizorii externi de servicii sunt selectati cu atentie si auditati la intervale regulate pentru a asigura protectia vietii private si respectarea prevederilor Regulamentului EU 2016/679 – GDPR.
Acesti furnizori de servicii / procesatori sunt obligati prin instructiuni. In acest sens, acestea sunt supuse cerintelor noastre, care includ prelucrarea datelor dumneavoastra exclusiv in conformitate cu instructiunile noastre si in conformitate cu Legea privind protectia datelor aplicabila. In special, acestia sunt obligati contractual sa va trateze datele cu confidentialitate stricta si nu au voie sa proceseze date in alte scopuri decat cele convenite.

Transferul datelor catre imputerniciti conform Art. 28 (1) GDPR

Asociatia Romana de Hipnoza va respecta informatiile confidentiale pe care le furnizati si va asigura de faptul ca nu va vinde, nu va cesiona, nu va inchiria si nu va face barter cu listele de e-mailing sau datele personale ale dumneavoastra.
In afara de precizarile de mai sus, va anuntam ca daca va fi necesar, vom transfera datele dumneavoastra personale autoritatilor de urmarire penala si, daca este cazul, partilor terte vatamate, fara consimtamantul dumneavoastra explicit, atunci cand acest lucru este necesar pentru clarificarea utilizarii ilegale a serviciilor noastre sau pentru urmarirea penala. Cu toate acestea, un astfel de transfer va avea loc numai daca exista dovezi concrete de comportament ilegal sau de utilizare necorespunzatoare. Transferul datelor dumneavoastra poate avea loc, de asemenea, in cazul in care acest lucru contribuie la respectarea conditiilor de utilizare sau a altor acorduri. De asemenea, suntem obligati legal sa furnizam informatii la anumite organisme publice, la cerere. Acestea cuprind autoritatile de urmarire penala, autoritatile care pun in judecata infractiunile care se sanctioneaza cu amenda si autoritatile financiare.
Transferul acestor date se bazeaza pe interesul nostru legitim in combaterea utilizarii abuzive, urmarirea penala a actelor criminale si asigurarea, afirmarea si executarea revendicarilor, cu exceptia cazului in care interesele noastre sunt suprasolicitate de drepturile si interesele dumneavoastra in protectia datelor dumneavoastra personale. 6 (1) lit. f GDPR.

Transferul datelor catre tari terte

In prezent, transferul de date catre tari terte nu este planificat, cu exceptia formularelor care sunt completate pe plaforma GOOGLE.com
In caz contrar, vom stabili si alte transferuri, vom stabili conditiile legale necesare.
In special, veti fi informati cu privire la destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal, in conformitate cu cerintele legale.

In cazul acestror transferuri sunt prezentate garanții precum:

Pentru a asigura transparenta pentru aceste transferuri va stam la dispozitie:

Securitatea datelor colectate

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. Asociatia Romana de Hipnoza nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Asociatia Romana de Hipnoza ia masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizati Asociatia Romana de Hipnoza de manipularea accidentala sau intentionata, pierderea, distrugerea sau accesul partilor neautorizate, impotriva accesului neautorizat, distribugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplica si in cazul oricaror servicii externe achizitionate. Verificam eficacitatea masurilor noastre de protectie a datelor si le imbunatatim in mod continuu in conformitate cu dezvoltarea tehnologica. Orice date personale introduse sunt criptate in timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.
Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Asociatia Romana de Hipnoza nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasti butonul de „deconectare” / „log off” / „sign out” din contul dumneavoastra in platforma online oferite de Asociatia Romana de Hipnoza , la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de Asociatia Romana de Hipnoza .

Durata pastrarii datelor

Pastram datele dumneavoastra personale numai atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile, de raportare sau de arhivare.
Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dumneavoastra personale, scopurile pentru care procesam datele dumneavoastra personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.
Suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactii) timp de 5 ani dupa ce acestia inceta sa mai fie clienti in scopuri fiscale.
In anumite circumstante, ne puteti cere sa stergeti datele: consultati mai jos informatii suplimentare din prezentul document.
Pentru datele cu caracter personale a caror perioada de pastrare nu este specificata in mod expres, durata de pastrare a datelor va fi de 5 ani.
Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele dumneavoastra personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil.
Operatorul de date Asociatia Romana de Hipnoza prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului de stocare sau, in masura in care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alti legislatori in legile sau reglementarile carora li se aplica operatorului.

Stergerea datelor cu caracter personal

Atat noi ca operator, cat si prin cadrul legislativ actual, sunt definite numeroase perioade si obligatii de pastrare a datelor.
La sfarsitul acestor perioade, datele relevante vor fi sterse in mod obisnuit. Datele care nu sunt afectate de perioadele de depozitare si obligatiile de mai sus sunt sterse sau anonime imediat ce scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele nu mai sunt aplicabile. Cu exceptia cazului in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor include si alte prevederi care nu respecta dispozitiile privind stocarea datelor, vom stoca toate datele pe care le colectam atata timp cat acestea sunt necesare pentru scopurile de mai sus pentru care au fost colectate.
In cazul in care scopul depozitarii nu este aplicabil sau daca expira o perioada de depozitare stabilita de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt in mod obisnuit blocate sau sterse in conformitate cu cerintele legale.
Dupa expirarea perioadei de pastrare a datelor, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
In situatiile in care vom considera ca nu mai avem nevoie de datele colectate de la dvs. atunci putem sa le stergem din evidentele noastre.

Utilizarea altor date si stergerea datelor

Orice prelucrare sau utilizare ulterioara a datelor dumneavoastra personale va fi efectuata, in general, numai in masura permisa in baza unei reglementari legale sau in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor sau utilizarea datelor. In cazul unei prelucrari ulterioare in alte scopuri decat cele pentru care datele au fost colectate initial, va vom informa despre aceste alte servicii si va vom furniza toate celelalte informatii importante inainte de prelucrarea ulterioara.
Subpaginile si subdomeniile siteului
Responsabilitatea pentru instrumentele online de pe subpaginile siteului https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro sau siteurilor https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro sunt in responsabilitatea noastra:

Identificarea si urmarirea penala a utilizarii abuzive

Vom stoca orice informatie pentru identificarea si urmarirea penala a abuzului, in special a adresei dumneavoastra IP, pentru o perioada maxima de 7 zile. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. Interesul nostru legitim in pastrarea datelor dumneavoastra timp de 7 zile este de a asigura functionarea site-ului nostru web si a afacerii tranzactionate prin intermediul acestui site si pentru a putea lupta impotriva atacurilor cibernetice si a actiunilor similare rau-intentionate. Dupa caz, este posibil sa folosim informatii anonime pentru a adapta designul site-ului nostru la nevoile utilizatorilor.

Protectia datelor pentru cereri si procedurile de aplicare

Operatorul de date colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale solicitantilor in scopul procesarii procedurii de depunere a cererilor. Prelucrarea poate fi efectuata si electronic. Acesta este cazul, in special, in cazul in care un solicitant depune la operator un dosar corespunzator al cererii prin e-mail sau prin intermediul unui formular web de pe site. Daca operatorul de date incheie un contract de munca cu un solicitant, datele transmise vor fi stocate in scopul procesarii raportului de munca in conformitate cu cerintele legale. Daca nu este incheiat un contract de munca cu solicitantul de catre operator, documentele de cerere vor fi sterse automat la doua luni de la notificarea deciziei de refuz, cu conditia ca nici un alt interes legitim al operatorului sa nu se opuna stergerii.

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea Onesingnal

Platforma de notificare tip PUSH prin intermediul browserului de internet.

Operatorul Onesingnal este ActiveCampaign, LLC

Adresa: 2850 S Delaware St Suite 201, San Mateo, CA 94403, USA

DPO desemnat poate fi contactat la adresa privacy@OneSignal.com

Mai multe informații despre operator pot fi obținute la adresa https://onesignal.com/privacy_policy

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea Manychat

Operatorul Manychat este MANYCHAT, INC.

Adresa: 220 Golden Oak Dr., Portola Valley, California, 94028, USA

DPO desemnat poate fi contactat la adresa support@manychat.com

Mai multe informații despre operator pot fi obținute la adresa https://manychat.com/privacy.html

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea Activecampain

Operatorul Activecampain este ActiveCampaign, LLC

Adresa: 1 North Dearborn Street, 5th Floor, Chicago, IL 60602, USA

DPO desemnat poate fi contactat la adresa info@activecampaign.com

Mai multe informații despre operator pot fi obținute la adresa https://www.activecampaign.com/legal/terms-of-service – https://www.activecampaign.com/privacy-policy

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnH6AAK&status=Active

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea Dropbox

Pe acest site, avem componente integrate ale Dropbox si utilizam serviile acestui furnizor pentru depozitarea de backupuri ale siteului, prin urmare acestea pot include si date personale capturate la momentul realizarii backupului.

Operatorul Dropbox este Dropbox International Unlimited Company

Adresa: One Park Place, Floor 5, Upper Hatch Street, Dublin 2, Irland. Registernummer: 521657 (Irland)

E-mail DPO desemnat: privacy@dropbox.com

Mai multe informații despre YouTube pot fi obținute la adresa https://www.dropbox.com/privacy#privacy

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnCLAA0&status=Active

 

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea YouTube

Pe acest site, avem componente integrate ale YouTube. YouTube este un portal video pe Internet care permite editorilor de videoclipuri să creeze gratuit videoclipuri, oferind pentru utilizatori, vizionarea gratuită, recenzia și comentarea acestora.

Operatorul YouTube este YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, Statele Unite ale Americii. YouTube, LLC este o filială a Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

Mai multe informații despre YouTube pot fi obținute la adresa https://www.youtube.com/yt/about/en/. Dispozițiile YouTube privind protecția datelor, disponibile la https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/, oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către YouTube și Google.

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea Zoom

Platforma de comunicare video online in regim conferinta.

Operatorul Zoom.us este Zoom Video Communication Inc. cu sediul in San Jose, California, U.S.A.

DPO desemnat poate fi contactat la adresa privacy@zoom.us

Mai multe informații despre Zoom pot fi obținute la adresa https://zoom.us/privacy si https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/360000126326-Official-Statement-EU-GDPR-Compliance sau https://zoom.us/docs/en-us/privacy-and-security.html

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TNkCAAW&status=Active

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea Convertbox

Operatorul Convertbox este NetClicks Ltd, PO BOX 16453, Bethlehem, Tauranga New Zealand.

DPO desemnat poate fi contactat la adresa support@convertbox.com

Mai multe informații despre operator pot fi obținute la adresa https://convertbox.com/privacy-policy/

 

Dispoziții privind protecția datelor privind aplicarea și utilizarea WordPress si a plugin-urilor

WordPress este o platformă de software „publicare personală” și sistem de gestionare a conținutului (CMS adică sistem de gestionare a conținutului), adică un program care, care rulează pe server, permite crearea și distribuirea unui site web format din conținut textual sau multimedia, ușor de gestionat și actualizabil dinamic.

În mod implicit, WordPress nu colectează date personale despre vizitatori și colectează doar datele afișate pe ecranul Profilului utilizatorului utilizatorilor înregistrați.

Articolele de pe un site WordPress și de pe orice site web pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site. Aceste site-uri web pot colecta datele utilizatorului, utiliza cookie-uri, pot integra urmăriri terțe suplimentare și pot monitoriza interacțiunea cu acestea, inclusiv urmărirea interacțiunii utilizatorului cu conținut încorporat, dacă utilizatorul are un cont și este conectat la acele site-uri web.

Atunci când vizitatorii lasă comentarii pe site, datele afișate în formularul de comentarii sunt colectate pe lângă adresa IP a vizitatorului și șirul agentului utilizatorului browserului pentru a facilita detectarea spamului.

Un șir anonimizat creat de la adresa de e-mail a utilizatorului (altfel numit hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă utilizatorul îl folosește.

Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului utilizatorului, imaginea utilizatorului a profilului este vizibilă publicului în contextul comentariului utilizatorului.

Dacă un utilizator încarcă imagini pe site-ul web, ar trebui să evite încărcarea de imagini care includ date de poziție încorporate (GPS EXIF). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage orice date despre extragere din imaginile de pe site.

Dacă un utilizator lasă un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate la nesfârșit. Astfel, orice comentariu ulterior poate fi recunoscut și aprobat automat în loc să le păstreze într-o coadă de moderare.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu de detectare automată a spamului.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul web (dacă sunt prezenți utilizatorii înregistrați), informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator sunt de asemenea stocate. Toți utilizatorii pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția numelui de utilizator pe care nu le pot schimba). Administratorii site-ului web pot, de asemenea, vizualiza și edita aceste informații.

Dacă un utilizator are un cont pe acest site (sau pe un site WordPress în general) sau a lăsat comentarii, poate solicita să primească un fișier exportat de pe site-ul WordPress cu datele personale care sunt pe el, inclusiv datele pe care le are cu condiția. Utilizatorul poate solicita, de asemenea, ștergerea tuturor datelor cu caracter personal care îl privesc. Aceasta nu include date pentru care sunteți obligat să păstrați copii în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

WordPress poate fi instalat pe serviciile de găzduire la care sunteți referit pentru aspectele de confidențialitate ale acestor servicii (consultați capitolul de infrastructură Gazduire și backend, mai sus).

Pe unele părți (pluginuri) sau subsecțiuni ale site-ului nostru am integrat și alte plug-in-uri WordPress, în vederea înlesnirii procesului de vânzare a produselor și serviciilor noastre. WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea site-urilor.

Operatorul WordPress este Aut O’Mattic A8C Ireland Ltd. cu sediului Business Centre, No.1 Lower Mayor Street, International Financial Services Centre, Dublin 1, Ireland

Mai multe informații despre operator pot fi obținute la adresa https://automattic.com/privacy/

Comania din SUA care detine WordPress este Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, SUA

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000CbqcAAC&status=Active

Pentru modulul de comert electronic WooCommerce Operatorul este Bubblestorm Management (Pty) Ltd (WooCommerce.com) – Unit A206, The Old Biscuit Mill (TOBM), 373 – 375 Albert Road, Woodstock, Cape Town, South Africa

 

Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea LinkedIn

Avem și componente integrate ale LinkedIn Corporation pe acest site web. LinkedIn este o rețea socială bazată pe web care permite utilizatorilor cu contacte de afaceri existente să se conecteze și să facă contacte de afaceri noi. Peste 400 de milioane de persoane înregistrate în peste 200 de țări utilizează LinkedIn. Astfel, LinkedIn este în prezent cea mai mare platformă pentru contactele de afaceri și unul dintre cele mai vizitate site-uri web din lume

Operatorul LinkedIn este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii. Pentru problemele de confidențialitate din afara STATELOR UNITE, LinkedIn Ireland, Probleme de politică de confidențialitate, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda este responsabilă.

Mai multe informații despre plug-in-ul LinkedIn pot fi accesate la adresa https://developer.linkedin.com/plugins.

LinkedIn primește informații prin intermediul componentei LinkedIn, cu condiția ca persoana vizată să fie conectată la LinkedIn în momentul utilizării site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana face clic pe butonul LinkedIn sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către LinkedIn nu este de dorit pentru persoana vizată, atunci el sau ea ar putea împiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul lor LinkedIn înainte de a intra pe site-ul nostru.

LinkedIn oferă, sub https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls, posibilitatea de a vă dezabona de la mesajele e-mail, mesajele SMS și anunțurile direcționate, precum și posibilitatea de a gestiona setările anunțului. LinkedIn utilizează, de asemenea, afiliați cum ar fi Eire, Google Analytics, BlueKai, DoubleClick, Nielsen, Comscore, Eloqua și Lotame. Setarea acestor cookie-uri poate fi refuzată la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Politica de confidențialitate aplicabilă pentru LinkedIn este disponibilă la adresa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Politica de cookie-uri LinkedIn este disponibilă la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy.

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active

 

Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Twitter

Pe site-ul nostru avem componente integrate ale Twitter. Twitter este un serviciu de mesaje scurte, la fel ca si SMS-urile, unde oameni din intreaga lume explica ce fac in momentul respectiv, lasa un link, lanseaza o intrebare, o provocare, o invitatie, un concurs, pe scurt – comunica. Aceste texte scurte sau stari sunt denumite “tweets” (sau romanizate, twitturi) si trebuie sa aiba o lungime de 140 de caractere sau mai putin. Puteti urmari mesajele altor oameni, fie ca sunt prietenii dvs, oameni politici sau celebritati, bloggeri sau doar twitteri, devenind “followerii” lor. Pe langa twitturi puteti trimite mesaje private celor pe care ii urmariti si care va urmaresc pe dvs.

Operatorul Twitter în Statele Unite ale Americii este Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103 U.S.A., iar în afara USA este Twitter International Company, înregistrată în Irlanda, cu sediul în One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07 Ireland.

Mai multe informații despre Twitter găsiți aici: https://twitter.com/en/tos#update, iar informațiile despre politica de protecție a datelor aici: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/update-privacy-policy.

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active

 

Notă cu privire la Instagram

Deținem un cont de Instagram pe rețeaua de socializare Instagram, care este parte din Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanda (denumit în cele ce urmează „Instagram”). Dacă ne vizitați contul, datele vor fi colectate de la Instagram și prelucrate în SUA, dacă este necesar.

Acest lucru se întâmplă și dacă dumneavoastră înșivă nu sunteți un utilizator înregistrat pe Instagram sau nu v-ați conectat la contul dumneavoastră de Instagram. Nu avem nicio influență asupra prelucrării datelor colectate, pentru că acest lucru se realizează exclusiv de către Instagram.

Conform informațiilor furnizate de Instagram, datele colectate includ, printre alte lucruri, adresa de IP, informații despre sistemul de operare, versiunile de hardware și tipul de navigator, datele colectate din cookie-urile Instagram, despre comportamentul dumneavoastră ca utilizator și alte date cu caracter tehnic. Vă rugăm să consultați Politica privind confidențialitatea a Instagram pe care o puteți accesa aici: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content.

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

 

Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Whatsapp

Pe site-ul nostru avem componente integrate ale Whatsapp. Peste un miliard de persoane din peste 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia, oricând și oriunde. WhatsApp este gratuit și oferă mesaje și apeluri simple, sigure, fiabile, disponibile pe telefoane din întreaga lume.

Operatorul WhatsApp Ireland Limited este o companie privată limitată de acțiuni, înregistrată în Irlanda având numărul de înregistrare al companiei CUI 607470, TVA: IE 3480619JH si are sediul in Irlanda la adresa 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, cu sediul în One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07.

Mai multe informații despre WhatsApp găsiți aici: https://www.whatsapp.com/, iar informațiile despre politica de protecție a datelor aici: https://www.whatsapp.com/legal/

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TSnwAAG&status=Active

 

Servicii oferite de Google

Pe site-ul nostru web, folosim diferite servicii furnizate de Google Ireland Limited – este afiliatul Google (Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA ) responsabil cu prelucrarea informatiilor dvs. si respectarea legilor aplicabile privind confidentialitatea (denumit in cele ce urmeaza „Google”).

Pentru mai multe informatii despre Google si Politica Google privind confidentialitatea, va rugam sa vizitati http://www.google.com/privacy/ads/ https://policies.google.com/privacy?hl=ro&fg=1#products

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI https://policies.google.com/privacy?hl=ro&fg=1 si https://policies.google.com/privacy?hl=ro&fg=1#products

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Google Analytics

Site-ul nostru web utilizează Google Analytics pentru o proiectare în funcție de nevoi și îmbunătățirea site-ului web. Google Analytics utilizează așa-numitele cookie-uri care sunt stocate pe terminalul dumneavoastră și care permit o analiză a modului în care utilizați site-ul web. Informațiile generate de cookie-uri sunt de regulă transmise către serverul Google din SUA și sunt stocate acolo. Folosim extensia anonimizării IP-ului (cunoscută ca mascarea IP-ului) pe acest site web, adică adresa dumneavoastră IP este scurtată de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state care sunt parte la Acordul Spațiului Economic European. Doar în cazuri excepționale, adresa completă de IP va fi transmisă către un server Google din SUA, unde va fi scurtată.

În numele operatorului prezentului site web, Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului web, elaborării de rapoarte despre activitatea site-ului web și furnizării altor servicii în legătură cu activitatea site-ului web și utilizarea Internetului către operatorul site-ului web.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este reprezentat de Art. (6)(1)(f) din GDPR.

Serviciile Google includ și rapoarte privind eficacitatea eforturilor noastre publicitare (inclusiv la nivelul serviciilor), datele demografice și interesele utilizatorilor noștri și caracteristicile de livrare inter-dispozitive ale publicității online atunci când dețineți un Cont Google și publicitate personalizată (denumite în cele ce urmează „reclamele personalizate”). În acest caz, baza legală a prelucrării este reprezentată de consimțământul pe care l-ați acordat Google (Art. 6(1)(a) din GDPR).

Vă puteți opune colectării sau analizei datelor dumneavoastră de către Google Analytics descărcând și instalând insertul (plug-in) de navigator disponibil prin următorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

In functie fiecare caz in parte, daca ne va fi necesar, datele trimise de către noi de catre Google și corelate cookie-urilor, identificatorilor utilizatorilor (de ex. ID-ul de utilizator) sau identificatorilor de publicitate vor fi șterse automat după 12 luni.

Pentru mai multe informații despre termenii și condițiile Google Analytics, vizitați: www.google.com/analytics/terms.

Google Adwords

Caracteristica de re-marketing a Google ne permite să prezentăm utilizatorilor noștri reclame pe baza intereselor acestora pe celelalte site-uri ale noastre în cadrul Google Display Network (așa-numitele „reclame Google” sau reclame pe alte site-uri web). În acest scop, interacțiunea utilizatorilor pe site-ul nostru web este analizată pentru a permite prezentarea către utilizatori de reclame țintite chiar și după vizitarea celorlalte site-uri web pe care le deținem. Google stochează un număr în navigatoarele utilizatorilor care vizitează anumite servicii sau site-uri web Google pe Google Display Network. Acest număr, denumit un „Cookie”, înregistrează vizitele acestor utilizatori. Acest număr este utilizat pentru a identifica în mod unic un navigator web pe un anumit calculator și nu pentru a identifica o persoană; datele cu caracter personal nu sunt stocate.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este reprezentat de Art. (6)(1)(f) din GDPR.

Puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de către Google instalând insertul oferit prin următorul link: www.google.com/settings/ads/plugin.

Urmărirea conversiilor de către Google

În acest context, folosim și serviciul de urmărire a conversiilor oferit de Google. Atunci când faceți clic pe o reclamă servită de Google, un cookie de urmărire a conversiilor valabil timp de 30 de zile va fi plasat pe dispozitivul dumneavoastră. Aceste cookie-uri nu au rolul să vă identifice personal. Informațiile colectate folosind cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a genera date statistice despre conversie pentru beneficiarii de publicitate AdWords.

Temeiul juridic pentru această prelucrare a datelor este reprezentat de Art. (6)(1)(f) din GDPR.

Puteți dezactiva reclamele Google bazate pe interese din navigatorul dumneavoastră prin oprire www.google.com/settings/ads sau renunțare www.aboutads.info/choices/vornehmen.

Google DoubleClick

Site-ul nostru web folosește serviciul DoubleClick al Google. DoubleClick utilizează cookie-uri pentru a servi reclame care sunt relevante pentru utilizatori, pentru a îmbunătăți rapoartele privind performanța campaniilor sau pentru a preveni ca un utilizator să primească reclame de mai multe ori.

Google utilizează un ID al cookie-ului pentru a înregistra care reclame sunt rulate în care navigator, prevenind astfel afișarea acestora de mai multe ori. În plus, DoubleClick utilizează ID-urile cookie-urilor pentru a urmări așa-numitele conversii, adică dacă un utilizator care vede o reclamă DoubleClick, ulterior merge pe site-ul web al beneficiarului publicității și cumpără ceva de acolo. Conform Google, cookie-urile DoubleClick nu conțin informații cu caracter personal.

Utilizarea DoubleClick înseamnă că navigatorul dumneavoastră stabilește automat o conexiune directă cu serverul Google. Nu avem nicio influență asupra amplorii și utilizării viitoare a datelor colectate prin intermediul acestui instrument de către Google. Conform Google, prin implicarea DoubleClick, Google primește informația că dumneavoastră ați accesat partea relevantă a site-ului nostru web sau că ați dat clic pe o reclamă de la noi. Dacă sunteți înregistrat la un serviciu al Google, Google poate aloca vizita contului dumneavoastră de utilizator. Chiar dacă nu sunteți înregistrat la un serviciu al Google sau v-ați deconectat, există o șansă ca furnizorul să afle și să stocheze adresa dumneavoastră de IP.

De asemenea, cookie-urile DoubleClick Floodlight ne permit să înțelegem dacă dumneavoastră realizați anumite acțiuni pe site-ul nostru web după ce ați vizualizat sau ați făcut clic pe reclamele noastre pe Google sau pe o altă platformă prin intermediul DoubleClick (urmărirea conversiilor). DoubleClick utilizează acest cookie pentru a înțelege conținutul cu care ați interacționat pe site-urile noastre web astfel încât să vă poată transmite ulterior reclame țintite.

Puteți împiedica procesul de urmărire configurându-vă software-ul navigatorului în consecință (de ex. dezactivarea cookie-urilor terților), dezactivând cookie-urile de urmărire a conversiei blocând cookie-urile de la domeniul www.googleadservices.com în configurațiile navigatorului dumneavoastră la www.google.com/settings/ads, pentru reclamele bazate pe interese ale furnizorilor care fac parte din campania de auto-reglementare Despre reclame (About Ads) utilizând link-ul http://www.aboutads.info/choices sau link-ul http://www.google.com/settings/ads/. Menționăm faptul că, în acest caz, nu veți putea utiliza toate caracteristicile acestei oferte pe deplin.

Pentru mai multe informații despre DoubleClick, vizitați: http://www.doubleclickbygoogle.com. De asemenea, puteți găsi mai multe informații din Network Advertising Initiative (NAI) la http://www.networkadvertising.org/.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este reprezentat de Art. (6)(1)(a) din GDPR.

Google Remarketing

Pe acest site, am integrat serviciile de remarketing Google. Remarketingul Google este o componentă a programului Google AdWords, care permite afișarea unor materiale publicitare utilizatorilor de internet care au vizitat site-ul nostru.

Operatorul serviciilor de remarketing Google este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Statele Unite ale Americii.

Persoana vizată poate, așa cum sa menționat mai sus, să împiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru în orice moment prin intermediul unei ajustări corespunzătoare a browserului web utilizat și, prin urmare, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google să stabilească un cookie pe sistemul de tehnologie a informației al persoanei vizate. În plus, modulele cookie deja utilizate de Google pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser web sau al altor programe software.

În plus, persoana vizată are posibilitatea de a contesta publicitatea bazată pe categorii de interese de către Google. În acest scop, persoana vizată trebuie să apeleze linkul la adresa www.google.de/settings/ads și să facă setările dorite în fiecare browser de internet utilizat de persoana vizată.

Informații suplimentare și dispozițiile reale privind protecția datelor Google pot fi preluate în https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/

Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea Facebook

Pe acest site, avem componente integrate ale rețelei sociale Facebook.

Operatorul Facebook este Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Statele Unite ale Americii. În afara Statelor Unite sau a Canadei, operatorul este Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda.

O prezentare generală a tuturor pluginurilor Facebook poate fi accesată la https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Prin pluginurile respective, Facebook este informat despre ce sub-site specific al site-ului nostru a fost vizitat de către persoana vizată.

Ghidul privind protecția datelor publicat de Facebook, care este disponibil la adresa: https://facebook.com/about/privacy/, oferă informații despre colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale de către Facebook. Mai mult, aici sunt explicate opțiunile de setare Facebook oferite pentru protejarea confidențialității datelor persoanei vizate. Deasemenea, sunt disponibile diferite opțiuni de configurare în vederea opririi transferului de date pe Facebook.
Temeiul juridic pentru prelucrare datelor dumneavoastră este reprezentat de Art. (6)(1)(f) din GDPR.

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Publicul personalizat Facebook

Site-ul nostru web utilizează caracteristica de re-marketing „Public personalizat” (Custom Audiences) a Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA (denumit în cele ce urmează „Facebook”). Acest lucru permite ca utilizatorilor site-ului web să li se prezinte reclame bazate pe interese („Reclamele Facebook”) în cadrul vizitei pe rețeaua de socializare Facebook sau pe alte site-uri web care folosesc la rândul lor acest proces. Suntem interesați să vă prezentăm reclame care sunt de interes pentru dumneavoastră pentru a ne face ofertele online mai interesante pentru dumneavoastră. Temeiul juridic pentru prelucrare datelor dumneavoastră este reprezentat de Art. (6)(1)(f) din GDPR.

Utilizarea caracteristicii Public personalizat înseamnă că navigatorul dumneavoastră stabilește automat o conexiune directă cu serverul Facebook. Nu avem nicio influență asupra amplorii și utilizării viitoare a datelor colectate prin intermediul acestui instrument de către Facebook și, drept urmare, vă informăm că, după știința noastră: Prin integrarea caracteristicii Public personalizat Facebook, Facebook primește informația că dumneavoastră ați accesat site-ul nostru web sau că ați făcut clic pe o reclamă de la noi. Dacă sunteți înregistrat la un serviciu al Facebook, Facebook poate aloca vizita contului dumneavoastră de utilizator. Chiar dacă nu sunteți înregistrat la Facebook sau v-ați deconectat, există o șansă ca furnizorul să vă prelucreze adresa de IP și alte caracteristici de identificare.

Dezactivarea caracteristicii „Publicul personalizat Facebook” este disponibilă pentru utilizatorii conectați la https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#.

Pentru mai multe informații despre politica de prelucrare a datelor prin intermediul Facebook, a se vedea https://www.facebook.com/about/privacy

Notă privind pagina de fani pe Facebook

Accesând Facebook veți ajunge pe pagina de fani de pe rețeaua de socializare Facebook.com a Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanda (denumit în cele ce urmează „Facebook”). Dacă ne vizitați pagina dedicată fanilor, Facebook colectează date și le prelucrează în SUA, dacă este necesar.

Acest lucru se întâmplă și dacă dumneavoastră înșivă nu sunteți un utilizator înregistrat pe Facebook sau pur și simplu nu v-ați conectat la contul dumneavoastră de pe Facebook. Nu avem nicio influență asupra prelucrării datelor colectate, pentru că acest lucru se realizează exclusiv de către Facebook. Conform informațiilor furnizate de Facebook, datele colectate includ, printre alte lucruri, adresa de IP, informații despre sistemul de operare, versiunile de hardware și tipul de navigator, datele colectate din cookie-urile Facebook despre comportamentul dumneavoastră ca utilizator și alte date cu caracter tehnic.

Vă rugăm să consultați Politica privind confidențialitatea a Facebook pe care o puteți accesa aici: https://www.facebook.com/privacy/explanation.
Puteți, de asemenea, să găsiți informații oferite de Facebook despre cookie-uri la https://www.facebook.com/policies/cookies.

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Facebook Remarketing Pixel

Aceasta pagina web utilizeaza instrumentul Retargeting-Pixel Custom Audiences al retelei de socializare Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA.

Cu ajutorul Remarketing Pixel, Facebook poate folosi vizitatorii nostri de pe internet ca grup tinta pentru mesajele publicitare ale Facebook. In acest scop se salveaza un cookie Facebook pe PC-ul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe informatii despre scopul si intinderea colectarii de date si modul de prelucrare si de utilizare a datelor de catre Facebook, cat si drepturile dumneavoastra si posibilitatile de setare in vederea protejarii sferei dumneavoastra private, va rugam sa consultati politica Facebook privind protectia datelor https://facebook.com/policy.php si https://www.facebook.com/ads/settings.

Scopul sau este de a vizualiza conversii (de exemplu, arata care dispozitive au fost folosite de un utilizator pentru a efectua o actiune), de a crea asa-numitele audiente sosii (de exemplu, pentru a trimite anunturi unor utilizatori care au trasaturi similare cu cele ale altor clienti) si pentru a genera statistici comprehensive cu privire la utilizarea site-ului nostru web. Daca vizitati site-ul nostru, Facebook Pixel va crea o conexiune directa la serverele Facebook. In acest caz, serverul Facebook este informat cu privire la faptul ca dumneavoastra ati vizitat site-ul nostru si aceasta informatie este alocata profilului dumneavoastra Facebook personal. Mai multe informatii despre colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra personale prin intermediul Facebook, precum si despre drepturile si posibilitatile dumneavoastra pot fi gasite aici:
https://ro-ro.facebook.com/about/privacy/.

Puteti dezactiva functia dupa cum este descris in continuare: https://ro-ro.facebook.com/business/help/1415256572060999?helpref=uf_permalink. In acest scop, trebuie sa fiti inregistrat cu contul dumneavoastra de Facebook

Garantii de conformitate: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Inserturi pe rețelele de socializare

Serviciile noastre fac uz de plugin-uri de retele sociale (“plugins”). Cand utilizati un serviciu care contine plugin-uri, informatiile pot fi transferate direct de pe dispozitivul dvs. catre operatorul de retea sociala. Nu avem nici o influenta asupra datelor colectate de Plugin. Daca sunteti conectat in reteaua sociala, utilizarea de catre dvs. a serviciului nostru poate fi facuta referinta catre contul dvs. de retea sociala. Daca veti interactiona cu plugin-uri, spre exemplu, facand clic pe “Like”, “Follow” sau “Share”, sau introduceti un comentariu, informatiile pot aparea in mod automat in profilul dvs. de retea sociala. Chiar daca nu sunteti conectat la contul dvs. de retea sociala, este posibil ca plugin-uri sa transmita adresa IP catre operatorii de retea sociala. Va rugam sa luati in considerare acest lucru, atunci cand utilizati paginile web. Pentru informatiile despre operatorii de retele sociale de plugin-uri utilizate in serviciile noastre (“operatori”), va rugam sa consultati informatiile de mai jos.

Site-ul nostru utilizeaza butoane pentru urmatoarele retele sociale
• Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA
• Tumblr, Tumblr Inc., 770 Broadway, New York, NY 10003, SUA
• Twitter, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SUA

Butoanele afiseaza siglele retelelor sociale individuale. Cu toate acestea, butoanele nu sunt pluginuri sociale standard, adica pluginuri furnizate de retele sociale, dar link-uri cu pictograme de butoane. Aceste butoane sunt activate doar prin actiuni deliberate (clic). Atata timp cat nu faceti clic pe butoane, nu vor fi transferate date in retelele sociale. Facand clic pe butoane, acceptati comunicarea cu serverele retelei sociale, activand astfel butoanele si stabiland linkul.

Odata ce ati facut clic, butonul functioneaza ca plugin partajat. Reteaua sociala obtine informatii despre site-ul pe care l-ati vizitat, pe care il puteti impartasi prietenilor si persoanelor de contact. Trebuie sa fiti conectat (a) pentru a distribui informatii. Daca nu sunteti conectat (a), veti fi redirectionat (a) la pagina de conectare a retelei sociale pe care ati facut-o clic, lasand astfel paginile tuev-sued.de. Daca sunteti conectat (a), va fi transmis mesajul „similar” sau recomandarea articolului in cauza.

Cand activati butonul, retelele sociale vor primi, de asemenea, informatiile pe care le-ati accesat pagina respectiva a site-ului nostru si cand ati facut acest lucru. In plus, pot fi transmise informatii precum adresa IP, detalii despre browserul pe care l-ati utilizat si setarile de limba. Daca dati clic pe buton, click-ul dumneavoastra va fi transferat in reteaua sociala si utilizat in conformitate cu politica privind datele.

Cand faceti clic pe butonul nu avem control asupra datelor colectate si a operatiilor de procesare a datelor. Nu suntem responsabili pentru aceasta prelucrare a datelor, nici nu suntem „controlerul” asa cum este definit in GDPR. Nici nu suntem constienti de intinderea completa a colectarii datelor, a temeiului juridic, a scopurilor si a perioadelor de depozitare. Avand in vedere acest lucru, informatiile furnizate aici nu sunt neaparat complete.

Datele vor fi transmise indiferent daca aveti de fapt un cont la acest furnizor sau daca sunteti conectat acolo. Daca sunteti conectat (a) la furnizor, datele dumneavoastra vor fi atribuite direct contului dumneavoastra Furnizorii pot utiliza, de asemenea, cookie-uri pe calculatoarele dumneavoastra pentru a va urmari.

Din cate cunostem, acesti furnizori stocheaza aceste date in profilurile utilizatorilor pe care le utilizeaza pentru publicitate, cercetare de piata si / sau design orientat spre cerere. Acest tip de analiza se efectueaza (si pentru utilizatorii care nu sunt conectati) pentru a prezenta publicitate orientata spre cerere si pentru a informa pe alti utilizatori ai retelei sociale a activitatilor pe site-ul nostru. Aveti dreptul sa faceti obiectii la crearea acestor profiluri de utilizator. Pentru a va exercita dreptul de a contesta, va rugam sa contactati furnizorul respectiv.

Consultati informatiile furnizate de urmatoarele site-uri de socializare pentru detalii despre scopul si scopul colectarii datelor si despre prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor de catre reteaua sociala respectiva si despre drepturile si setarile dumneavoastra de confidentialitate:
• Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy
• Tumblr: https://www.tumblr.com/privacy/
• Twitter: http://twitter.com/privacy

Daca nu doriti ca retelele sociale sa obtina date despre dumneavoastra, va rugam sa nu faceti clic pe buton.

Precizam ca nu exercităm nicio influență asupra datelor colectate și operațiunilor de prelucrare a datelor și nici nu avem cunoștință de amploarea exactă a colectării datelor, scopului prelucrării sau perioadelor de păstrare. De asemenea, nu deținem informații nici despre modul în care datele colectate de Facebook pot fi șterse.

Prin intermediul inserturilor, vă oferim posibilitatea de a interacționa cu rețelele de socializare și alți utilizatori, astfel încât să putem să ne îmbunătățim oferta și să o facem mai interesantă pentru dumneavoastră ca utilizator. Temeiul juridic pentru utilizarea inserturilor este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

Puteți preveni complet încărcarea inserturilor folosind programele de completare (add-ons) pentru navigatorul dumneavoastră, așa-numiții blocatori de script-uri (script blockers).

 

Servicii de asigurare a comunicarilor prin SMS

Pentru serviciile de notificare prin SMS organizatia noastra colaboreaza cu furnizorul INVENTIFF SOFT.

INVENTIFF SOFT SRL

CUI: 39298507

J24/627/2018

Adresa: Str. Sebesului 1 Baia Mare

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

 

Modalități de plată: Dispoziții privind protecția datelor referitoare la utilizarea Mobilpay.ro ca procesor de plată

Pe acest site, avem componente integrate ale serviciului MobilPay – un serviciu oferit de către NETOPIA Payments s.r.l..

Cu o istorie ce isi are originea la inceputul dezvoltarii afacerilor online la nivel national in anul 2005, NETOPIA mobilPay si-a construit profilul companiei – lider, prin abordarea tehnicilor si modalitatilor inovative si in permanenta corelatie cu dezvoltarea tehnologica si cu tendintele pietei.

Munca necontenita a echipei NETOPIA mobilPay pentru asigurarea celor mai performante, competitive si inovative solutii de plata online este recompensata permanent de cresterile fabuloase inregistrate periodic, astfel ca inca de la infiintare inregistram cresteri lunare de peste 50% in ceea ce priveste tranzactiile procesate, bazate atat pe achizitia de noi parteneri cat si pe conversia celor existenti.

NETOPIA Payments S.R.L., J40/9170/2003, cod unic de înregistrare RO15565496

Adresa Bd Dimitrie Pompeiu nr 9-9A, cladirea IRIDE BUSINESS PARK nr 24 et 4, cod postal 020335, București, Sector 2, România

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

Adresa de email gdpr@netopia.ro

Politica de confidentialitate https://www.mobilpay.ro/public/politica-de-confidientialitate/

 

Servicii de asigurare a serviciilor de curierat

Pentru exedierea comenzilor plasate de catre dumneavoastra utilizam servicii de curierat rapid:
Fan Courier – SC FAN Courier Express SRL, șos. Fabrica de Glucoză, nr. 11C, sector 2, București, dataprotection@fancourier.ro, https://www.fancourier.ro/politica-de-prelucrare-a-datelor-cu-caracter-personal/

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

 

Servicii de asigurare a serviciilor bancare

Pentru serviciile bancare organizatia noastra colaboreaza cu furnizorul Banca Transilvania S.A.,

Datele de contact ale furnizorului sunt: dpo@btrl.ro iar polititca de confidentialitate este disponibila la adresa:

Banca Transilvania S.A., mun. Cluj-Napoca, str. G. Barițiu, nr. 8, jud. Cluj

E-mail DPO dpo@btrl.ro.

Politica de confidentialitate https://www.bancatransilvania.ro/politica-prelucrare-si-protectie-date-personale/

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

 

Servicii de asigurare a serviciilor financiar-contabile

Pentru serviciile financiar contabile organizatia noastra colaboreaza cu Expertul Contabil Rosu Mircea Mihai.

Expert Contabil Rosu Mircea Mihai
CUI: 29864560
Adresa: STR. PARTIZANILOR, Nr. 3, BUCUREŞTI
Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

 

Servicii de gazduire web

Furnizorul de servicii de gazduire web – hosting al siteului isi asuma obligatii specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care opereaza, iar acesta este Hosting Enterprise srl
Acesta isi asuma obligatiile specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care opereaza, isi ia masuri interne adecvate si rezonabile – tehnice si de securitate – impotriva accesului neautorizat, expunerii, distribuirii, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor.

Datele de contact ale furnizorului de servicii sunt:
Gazduire Enterprise SRL
J05/1722/2015, CUI: 35173845
Adresa: Piata 1 Decembrie nr. 2, Oradea
Email: info@gazduireenterprise.ro
Telefon: 0757 543 548
Mai multe detalii in acest sens gasiti pe site-ul https://gazduireenterprise.ro/
Politica de confidentialitate este disponibila la adresa https://gazduireenterprise.ro/gdpr/ si https://gazduireenterprise.ro/confidentialitate/

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

 

Servicii de asigurare a serviciului de e-mail

Organizatia noastra utilizeaza serviciile de mesagerie (e-mail) prin furnizorul de servicii de gazduire web – hosting al siteului isi asuma obligatii specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care opereaza, iar acesta este Hosting Enterprise srl
Acesta isi asuma obligatiile specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care opereaza, isi ia masuri interne adecvate si rezonabile – tehnice si de securitate – impotriva accesului neautorizat, expunerii, distribuirii, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor.

Datele de contact ale furnizorului de servicii sunt:
Gazduire Enterprise SRL
J05/1722/2015, CUI: 35173845
Adresa: Piata 1 Decembrie nr. 2, Oradea
Email: info@gazduireenterprise.ro
Telefon: 0757 543 548
Mai multe detalii in acest sens gasiti pe site-ul https://gazduireenterprise.ro/
Politica de confidentialitate este disponibila la adresa https://gazduireenterprise.ro/gdpr/ si https://gazduireenterprise.ro/confidentialitate/

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

 

Servicii de dezvoltare si mentenanta site web

Furnizorul platformei si a bazei de date ce deserveste siteul web este Lesander Agency SRL
Acesta isi asuma obligatiile specifice privind securitatea datelor stocate pe serverele pe care opereaza, isi ia masuri interne adecvate si rezonabile – tehnice si de securitate – impotriva accesului neautorizat, expunerii, distribuirii, distrugerii sau pierderii accidentale a datelor.

Datele de contact ale furnizorului de servicii sunt:
Lesander Agency SRL
CUI 42041375, J36/786/2019
Adresa: STR. PODGORIILOR, NR.24, BL.24
Telefon: 0757787509
Email: office@lesander.com
Site: www.lesander.com

Politica de confidentialitate este disponibila la adresa https://lesander.com/privacy-policy/

Temeiul juridic pentru utilizarea acestor servicii este Art. (6)(1)(f) din GDPR.

 

Datele de contact ale Autoritatilor competente

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului
Infoline +40.21.9551
Adresa: Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865, Bucuresti
Reclamatii: http://reclamatii.anpc.ro/
Info contact: http://www.anpc.gov.ro/articol/575/date-contact

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti
Tel .: +40.318.059.211
Fax: +40.318.059.602
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Web: http://www.dataprotection.ro/?page=contact&lang=ro

 

Programul de vanzare prin afiliati – revanzatori

In vederea derularii contractului dintre revanzatori („Afiliati”) si Asociatia Romana de Hipnoza („Operatorul”) si pentru facilitarea accesului la serviciille din programul de revanzare, vor fi prelucrate urmatoarele date sau categorii de date cu caracter personal:
– nume, prenume, numar de telefon, adresa email, adresa IP;
– numar de cont bancar, numarul personal de identificare (CNP), adresa, – necesare in temeiul indeplinirii obligatiilor contractuale fata de Afiliat, in scopul prelucrarii platilor datorate precum si in scopul respectarii obligatiilor legale aplicabile;
– orice alte date inregistrate in mod voluntar de catre Afiliati in cadrul serviciilor.

Scopurile prelucrarii

Prelucram datele Afiliatilor in principal in scopul desfasurarii relatiei contractuale dintre Afiliat si Operator, care pot include actiuni precum:
– identificarea Afiliatilor, gestionarea si furnizarea serviciilor din programul de revanzare;
– prelucrarea platilor sumelor datorate in conformitate cu Termenii si conditiile programului de revanzare;
– transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in program, administrare, etc);
– derularea de statistici interne necesare pentru gestionarea programului de revanzare si urmarirea rezultatelor Afiliatului.

Datele personale pot fi combinate cu alte informatii colectate in scopurile descrise mai sus.

Marketing

Aditional, putem prelucra datele de contact ale Afiliatilor in scopul realizarii unor activitati de marketing legate de Programului de revanzare furnizat si de relatia dintre Operator si Afiliat, in vederea acordarii de noi servicii sau produse, transmiterii ofertelor sau corespondentelor comerciale prin care sunt promovate produsele si serviciile Operatorului.

Astfel de prelucrari de date personale in scop de marketing sunt fundamentate pe relatia comerciala cu Afiliatul, asteptarile acestuia in relatia si comunicarea cu Operatorul, dar si pe interesul legitim al Operatorului de a mentine si dezvolta o relatie comerciala cu Afiliatul.

Afiliatul poate oricand sa se opuna si sa opreasca prelucrarea datelor sale personale in scop de marketing prin transmiterea unei solicitari folosind metodologia prezentata mai sus.

Stergere a datelor personale

Respectand legislatia aplicabila, vom sterge datele Afiliatilor daca retinerea acestor date nu mai este necesara pentru scopul urmarit de procesare sau retinerea nu mai este permisa din orice motiv legal.

Este posibil sa restrictionam prelucrarea in locul stergerii datelor personale, de exemplu, daca o astfel de stergere este in conflict cu anumite obligatii legale.

Transferul cate terti

Operatorul colaboreaza cu diferiti furnizori si parteneri pentru a facilita furnizarea produselor si serviciilor incluse in Programul de revanzare. Astfel, in desfasurarea contractului dintre Operator si Afiliat este posibil sa impartasim date cu caracter personal catre astfel de parteneri, care pot fi localizati inclusiv in tari din afara Uniunii Europene sau a Spatiului Economic European.

Operatorul se va asigura ca acordurile de prestari servicii care vizeaza prelucrarea sau transferul de date personale incheiate cu astfel de furnizori prevad obligatii ale partenerilor de a prelucra date numai in conformitate cu instructiunile Operatorului si de a lua masurile adecvate pentru ca astfel de prelucrari sa fie efectuate in siguranta si sa asigure un caracter adecvat de protectie al datelor personale.

Principalele categorii de parteneri si furnizori ai Operatorul sunt: furnizori de infrastructura business, furnizori de servicii de comunicatii, furnizori de servicii de analiza, banci si procesatori de plata, contabili, auditori, avocati si alti consultanti profesionali.

Drepturile Afiliatului

Operatorul se asigura ca Afiliatul beneficiaza de toate drepturile aplicabile in conformitate cu prevederile GDPR si cu legislatia aplicabila:

a. Dreptul de acces: Dreptul de a obtine, la cerere, o confirmare din partea Operatorului daca datele cu caracter personal sunt prelucrate si, in caz afirmativ, acces la aceste date si la o serie de informatii precum scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate datele cu caracter personal. Afiliatul poate obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, Operatorul va putea percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.

b. Dreptul la rectificare: Dreptul de a obtine din partea Operatorului rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. In functie de scopurile prelucrarii, Afiliatul are dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal incomplete.

c. Dreptul la stergerea datelor cu caracter personal („dreptul de a fi uitat”): Dreptul de a solicita din partea Operatorului stergerea datelor cu caracter personal.

d. Dreptul la restrictionare: Dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. In acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de Operatorul doar cu consimtamantul Afiliatului sau in anumite scopuri, conform prevederilor legale.

e. Dreptul la portabilitatea datelor: Dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si dreptul de a transmite aceste date unui alt operator fara obstacole impuse din partea Operatorul.

f. Dreptul la opozitie: Dreptul Afiliatului de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor cu caracter personal de catre Operatorul si de a solicita Operatorul sa nu mai prelucreze datele cu caracter personal.

g. Dreptul de a preveni prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri de direct marketing. Afiliatul are oricand dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal in acest scop printr-o solicitare transmisa folosind datele de contact de mai sus.

Totodata, Afiliatul ia la cunostinta faptul ca drepturile de mai sus nu sunt absolute, acestea putand fi limitate in functie de temeiul procesarii, in baza GDPR si a legislatiei nationale aplicabile.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor platformelor administrate sau utilizate de catre Afiliati

Structura Programului de revanzare furnizat de Operatorul implica redirectionarea Vizitatorilor care acceseaza site-urile administrate sau utilizate de Afiliati sau alte platforme online administrate sau utilizate de Afiliati, prin intermediul accesarii de catre Vizitatori a unor linkuri web personalizate publicate de Afiliat, intr-o maniera in care punctul de contact vizibil in relatia cu Vizitatorii vor fi doar Afiliatii.

Prin arhitectura tehnica a Programului de revanzare, Operatorul colecteaza anumite informatii generate in urma interactiunii Afiliatului cu Serviciul si a Vizitatorului cu platformele si site-urile administrate sau utilizate de Afiliat (adresa IP, data si ora actiunii de redirectionare, tipul de browser utilizat, identificator Afiliat).

Avand in vedere scopul prelucrarii si ale mijloacelor folosite pentru prelucrare de catre Operatorul, astfel de informatii nu permit prin mijloace rezonabile identificarea persoanei Afiliatului si nu vor fi date cu caracter personal in sensul GDPR.

Cu toate acestea, Operatorul acorda atentie sporita transparentei si confidentialitatii catre Vizitatori, iar Afiliatul are obligatia de a respecta legislatia aplicabila si sa asigure trasparenta fata de Vizitatori in ceea ce priveste directionarea traficului Vizitatorului, folosirea Serviciului, datele si informatiile procesate precum si cookie-urile folosite pe platformele si site-urile administrate de Afiliat.

Afiliatul declara si garanteaza catre Operatorul ca a luat toate masurile necesare pentru ca prelucrarea de catre acesta a tuturor informatiilor generate de Vizitatori sa se faca cu respectarea tuturor prevederilor legale aplicabile si cu respectarea drepturilor si libertatilor Vizitatorilor.

Afiliatul va implementa cel putin urmatoarele masuri in relatia cu Vizitatorii

– sa se asigure ca toate drepturile Vizitatorilor sunt respectate, iar Vizitatorii sunt informati asupra prelucrarii informatiilor printr-o nota de informare cel putin similara cu standardele GDPR, nota care sa asigure trasparenta cu privire la destinatarii informatiilor (precum Operatorul), tipul si temeiul prelucrarilor de informatii, date de contact unde Vizitatorii pot solicita realizarea drepturilor acestora;
– sa informeze si sa obtina consimtamantul Vizitatorilor cu privire la toate tipurile de Cookies folosite si plasate prin interactiunea cu site-ul sau platforma Afiliatului, inclusiv, daca este cazul, Cookies cu relevanta pentru Serviciul de Afiliere al Operatorului.

Exonerarea de raspundere

Siteul https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, pot contine legaturi (linkuri) catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea companiei noastre. Prin urmare, Asociatia Romana de Hipnoza nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinut raspunzator pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile, prezentate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri.
Totodata, Asociatia Romana de Hipnoza nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

Actualizarea Politicii de prelucrare a datelor personale

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta Politica Privind Protectia Datelor cu Caracter Personal poate face obiectul unor modificari periodice de continut, prin actualizarea site-ului https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro

Va rugam sa consultati periodic politica si data ultimei modificari, iar daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu continuati sa utilizati siteul noastru

Termenii prezentei politici se interpreteaza in conformitate cu legislatia aplicabila.

Impunerea prezentei politici

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre Asociatia Romana de Hipnoza si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati utilizand datele de mai sus.

Consimtamant expres si neechivoc

Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care urmeaza fie colectate, stocate, prelucrate utilizate, sunteti de acord ca aceste date cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata de desfasurare a activitatii Asociatia Romana de Hipnoza.

Consimtamant prelucrare date

Prin utilizarea siteului https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, plasarea comenzilor sau transmiterea informatiilor prin intermediul formularelor utilizate de acestea, dumneavoasta sunteti de acord sa acceptati si sa va asumati urmatoarele afirmatii:
(1) Am citit si am inteles in totalitate prevederile prezentului document si
(a) consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal in scopurile precizate in prezentul document
(b) prin acceptarea utilizarii siteului imi exprim acordul privind prelucrarea datelor personale, astfel Asociatia Romana de Hipnoza poate utiliza informatiile pentru a comunica cu cu mine in legatura cu solicitarile transmise, prelucrarea comenzilor, formularelor, etc, si
(c) permit Asociatia Romana de Hipnoza sa ma contacteze pentru (i) transmiterea raspunsului, oferirea de solutii tehnico-financiare care pot implica si servicii si/sau produse proprii sau ale colaboratorilor, (ii) procesarea si livrarea comenzilor plasate, (iii) oferirea informatiilor solicitate prin consimtamantul acordat.

Va punem in vedere ca oricand doriti aveti dreptul, neconditionat, sa solicitati retragerea consimtamantului dumneavoastra contactandu-ne prin email la adresa contact @ prosuccesstraining·ro.


DECLARATIA DE CONFIDENTIALIATE

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare, Asociatia Romana de Hipnoza isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.
Asociatia Romana de Hipnoza, a adoptat, implementat si dezvoltat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate pe acest site, dar nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere privind securitatea datelor.
Pentru protejarea informatiilor si datelor cu caracter personal, Asociatia Romana de Hipnoza, utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Asociatia Romana de Hipnoza.
Drepturile persoanelor vizate
Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Incepand cu 25 Mai 2018, aplicarea GDPR consolideaza drepturile, respectiv dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16), dreptul de a fi uitat (art.17), dreptul la restrictionarea prelucrarii (art.18), dreptul la portabilitatea datelor (art.20), dreptul la opozitie (art.21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate (art.22), dreptul la despagubiri (art.82), dreptul de a depune o plangere (art.77) in caz de incalcare a drepturilor persoanei vizate garantate de GDPR – Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa catre Asociatia Romana de Hipnoza la adresa de e-mail ✉ contact @ prosuccesstraining·ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email ✉ ✉ contact @ prosuccesstraining·ro sau prin posta clasica la adresa Asociatia Romana de Hipnoza, in Str. Turnu Măgurele 1, Bl C3, ap 104, Sector 4, judetul Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. 318/A/2014, identificata cu CIF 31183986, e-mail ✉ contact @ prosuccesstraining·ro, telefon 0741044701.
Toate datele procesate in cadrul acestor activitati vor fi tratate cu intreaga responsabilitate privitoare la pastrarea normelor de confidentialitate si siguranta a datelor personale.
Oricand veti avea acces la aceste date si veti putea solicita stergerea inregistrarilor dumneavoastra din toate evidentele studiului.
Prin “date personale” se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs/serviciu/etc.

Date personale colectate

siteurile companiei si softul aferent colecteaza si proceseaza Date Personale conform acordului expres si tacit exprimat de catre utilizator prin declaratia de continut (inregistrarea contului in site si software) si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor Generale de utilizare, disponibile atat la https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro cat si in sectiunea de utilizare a softului sub denumirea „Termenii si Conditiile Generale de Utilizare” si a prezentului document „Politica de Confidentialitate, Declaratia de confidentialitate si Politica de Cookie-uri”.
Datele Personale ale Utilizatorului sunt procesate de catre Site in concordanta cu legislatia romana in vigoare, in special in concordanta cu Regulamentul UE 679/2016 – GDPR, Legea nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Legea Datelor Personale”), cu Ordinul nr. 52 din 2002 privind aprobarea Cerintelor minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal („Ordinul nr. 52”), si cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice („Legea nr. 506”).
Tipuri de date cu caracter personal colectam si mod de utilizare: Vom colecta datele cu caracter personal pe care ni le veti transmite atunci cand, spre exemplu, va inregistrati, va conectati sau contactati departamentul nostru de asistenta / suport clienti sau promovarea serviciilor noastre. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti pot include, spre exemplu, date de contact, profesia, locul de munca si informatii despre plata, in plus, putem colecta anumite date cu caracter personal din surse externe, cum ar fi informatii privind solvabilitatea si actualizari ale adresei.

Putem utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Siteul nu solicita si nu are acces la detaliile cardul dumneavoastra bancar.
Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze niciunul dintre datele personale solicitate. Cu toate acestea, nefurnizarea oricaror astfel de date poate impiedica siteul sa furnizeze, integral sau partial, oricare dintre serviciile sau obligatiile sale furnizate pe site si / sau utilizatorul nu va putea sa utilizeze Site-ul in mod corespunzator.
Datele personale ale utilizatorilor vor fi prelucrate numai pentru obiectivele siteului legal justificate, inclusiv trimiterea de informații comerciale, de exemplu prin intermediul buletinelor informative catre utilizatori. Numarul de buletine de stiri trimise de site poate varia. In orice moment, utilizatorul are dreptul sa solicite intreruperea primirii acestor informatii / oferte facand clic pe linkul de dezabonare furnizat in partea de jos a fiecarui buletin informativ sau schimband setarile utilizatorului pe site.
Vom pastra datele dumneavoastra atat cat este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus sau atat cat ne impune legea. Dupa aceea, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse.

Retragerea consimtamantului

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale in orice moment.
Daca persoana vizata doreste sa-si exercite dreptul de retragere a consimtamantului, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al Asociatia Romana de Hipnoza.

Destiantarii datelor personale colectate

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre alte companii din grupul nostru, catre agentii si furnizori de servicii, daca ne vindem afacerea ori in cazurile in care suntem obligati prin lege sa transmitem informatii sau daca consideram ca este necesara o actiune pentru frauda, criminalitate cibernetica sau pentru a proteja site-ul, drepturile, siguranta personala.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care Asociatia Romana de Hipnoza si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor (de a fi uitat), de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Transferul datelor catre terti

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing.
Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre alte companii din grupul nostru, catre agentii si furnizori de servicii, daca ne vindem afacerea ori in cazurile in care suntem obligati prin lege sa transmitem informatii sau daca consideram ca este necesara o actiune pentru frauda, criminalitate cibernetica sau pentru a proteja site-ul, drepturile, siguranta personala. De asemenea, putem dezvalui statistici agregate despre vizitatorii site-ului nostru pentru a descrie serviciile noastre potentialilor parteneri (agenti de publicitate, sponsori) si alte parti terte cu reputatie si pentru alte scopuri legale, dar aceste statistici nu vor conține informatii de identificare personala .
In general, va transferam datele doar in interiorul companiei noastre, Asociatia Romana de Hipnoza si catre partenerii / tertii implicati in procesarea / livrarea comenzilor plasate/returnare, pentru a rezolva cererile de oferta, solicitarile pentru anumite servicii solicitate, sau catre companiile care se ocupa cu marketingul direct si realtia cu clientii (asistenta online, sms, email, telefon) – daca ati optat pentru aceste servicii.
Aceasta inseamna ca informatiile pot fi prelucrate si de alte persoane juridice din cadrul Grupului din care Asociatia Romana de Hipnoza face parte. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este limitata in masura necesara pentru scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor sau la care o alta persoana juridica care actioneaza in calitate de furnizor de servicii / procesator trebuie sa urmeze instructiunile date de controlor.
In acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizati in Romania si Uniunea Europeana) care prelucreaza date in numele nostru (de exemplu, proiectarea si dezvoltarea de software / platformei siteului web sau pentru a sprijini procesarea cererilor clientilor, servicii de marketing si call center, servicii de realtii cu clientii – asistenta online si callcenter, servicii de transmitere de newsletter, oferte, noutati, etc).
In aceste cazuri, informatiile sunt transferate tertilor pentru a permite prelucrarea ulterioara. Furnizorii externi de servicii sunt selectati cu atentie si auditati la intervale regulate pentru a asigura protectia vietii private si respectarea prevederilor Regulamentului EU 2016/679 – GDPR.
Acesti furnizori de servicii / procesatori sunt obligati prin instructiuni. In acest sens, acestea sunt supuse cerintelor noastre, care includ prelucrarea datelor dumneavoastra exclusiv in conformitate cu instructiunile noastre si in conformitate cu Legea privind protectia datelor aplicabila. In special, acestia sunt obligati contractual sa va trateze datele cu confidentialitate stricta si nu au voie sa proceseze date in alte scopuri decat cele convenite.

Transferul datelor catre imputerniciti conform Art. 28 (1) GDPR

Asociatia Romana de Hipnoza va respecta informatiile confidentiale pe care le furnizati si va asigura de faptul ca nu va vinde, nu va cesiona, nu va inchiria si nu va face barter cu listele de e-mailing sau datele personale ale dumneavoastra.
In afara de precizarile de mai sus, va anuntam ca daca va fi necesar, vom transfera datele dumneavoastra personale autoritatilor de urmarire penala si, daca este cazul, partilor terte vatamate, fara consimtamantul dumneavoastra explicit, atunci cand acest lucru este necesar pentru clarificarea utilizarii ilegale a serviciilor noastre sau pentru urmarirea penala. Cu toate acestea, un astfel de transfer va avea loc numai daca exista dovezi concrete de comportament ilegal sau de utilizare necorespunzatoare. Transferul datelor dumneavoastra poate avea loc, de asemenea, in cazul in care acest lucru contribuie la respectarea conditiilor de utilizare sau a altor acorduri. De asemenea, suntem obligati legal sa furnizam informatii la anumite organisme publice, la cerere. Acestea cuprind autoritatile de urmarire penala, autoritatile care pun in judecata infractiunile care se sanctioneaza cu amenda si autoritatile financiare.
Transferul acestor date se bazeaza pe interesul nostru legitim in combaterea utilizarii abuzive, urmarirea penala a actelor criminale si asigurarea, afirmarea si executarea revendicarilor, cu exceptia cazului in care interesele noastre sunt suprasolicitate de drepturile si interesele dumneavoastra in protectia datelor dumneavoastra personale. 6 (1) lit. f GDPR.

Transferul datelor catre tari terte

In prezent, transferul de date catre tari terte nu este planificat, cu exceptia formularelor care sunt completate pe plaforma GOOGLE.com
In caz contrar, vom stabili si alte transferuri, vom stabili conditiile legale necesare.
In special, veti fi informati cu privire la destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal, in conformitate cu cerintele legale.

In cazul acestror transferuri sunt prezentate garanții precum:

Pentru a asigura transparenta pentru aceste transferuri va stam la dispozitie:

Securitatea datelor colectate

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. Asociatia Romana de Hipnoza nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Asociatia Romana de Hipnoza ia masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizati Asociatia Romana de Hipnoza de manipularea accidentala sau intentionata, pierderea, distrugerea sau accesul partilor neautorizate, impotriva accesului neautorizat, distribugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplica si in cazul oricaror servicii externe achizitionate. Verificam eficacitatea masurilor noastre de protectie a datelor si le imbunatatim in mod continuu in conformitate cu dezvoltarea tehnologica. Orice date personale introduse sunt criptate in timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.
Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Asociatia Romana de Hipnoza nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasti butonul de „deconectare” / „log off” / „sign out” din contul dumneavoastra in platforma online oferite de Asociatia Romana de Hipnoza , la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de Asociatia Romana de Hipnoza .

Durata pastrarii datelor

Pastram datele dumneavoastra personale numai atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile, de raportare sau de arhivare.
Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dumneavoastra personale, scopurile pentru care procesam datele dumneavoastra personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.
Suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactii) timp de 5 ani dupa ce acestia inceta sa mai fie clienti in scopuri fiscale.
In anumite circumstante, ne puteti cere sa stergeti datele: consultati mai jos informatii suplimentare din prezentul document.
Pentru datele cu caracter personale a caror perioada de pastrare nu este specificata in mod expres, durata de pastrare a datelor va fi de 5 ani.
Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele dumneavoastra personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil.
Operatorul de date Asociatia Romana de Hipnoza prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului de stocare sau, in masura in care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alti legislatori in legile sau reglementarile carora li se aplica operatorului.

Stergerea datelor cu caracter personal

Atat noi ca operator, cat si prin cadrul legislativ actual, sunt definite numeroase perioade si obligatii de pastrare a datelor.
La sfarsitul acestor perioade, datele relevante vor fi sterse in mod obisnuit. Datele care nu sunt afectate de perioadele de depozitare si obligatiile de mai sus sunt sterse sau anonime imediat ce scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele nu mai sunt aplicabile. Cu exceptia cazului in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor include si alte prevederi care nu respecta dispozitiile privind stocarea datelor, vom stoca toate datele pe care le colectam atata timp cat acestea sunt necesare pentru scopurile de mai sus pentru care au fost colectate.
In cazul in care scopul depozitarii nu este aplicabil sau daca expira o perioada de depozitare stabilita de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt in mod obisnuit blocate sau sterse in conformitate cu cerintele legale.
Dupa expirarea perioadei de pastrare a datelor, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
In situatiile in care vom considera ca nu mai avem nevoie de datele colectate de la dvs. atunci putem sa le stergem din evidentele noastre.

Utilizarea altor date si stergerea datelor

Orice prelucrare sau utilizare ulterioara a datelor dumneavoastra personale va fi efectuata, in general, numai in masura permisa in baza unei reglementari legale sau in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor sau utilizarea datelor. In cazul unei prelucrari ulterioare in alte scopuri decat cele pentru care datele au fost colectate initial, va vom informa despre aceste alte servicii si va vom furniza toate celelalte informatii importante inainte de prelucrarea ulterioara.
Subpaginile si subdomeniile siteului
Responsabilitatea pentru instrumentele online de pe subpaginile siteului https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro sau siteurilor https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro sunt in responsabilitatea noastra:

Identificarea si urmarirea penala a utilizarii abuzive

Vom stoca orice informatie pentru identificarea si urmarirea penala a abuzului, in special a adresei dumneavoastra IP, pentru o perioada maxima de 7 zile. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. Interesul nostru legitim in pastrarea datelor dumneavoastra timp de 7 zile este de a asigura functionarea site-ului nostru web si a afacerii tranzactionate prin intermediul acestui site si pentru a putea lupta impotriva atacurilor cibernetice si a actiunilor similare rau-intentionate. Dupa caz, este posibil sa folosim informatii anonime pentru a adapta designul site-ului nostru la nevoile utilizatorilor.

Protectia datelor pentru cereri si procedurile de aplicare

Operatorul de date colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale solicitantilor in scopul procesarii procedurii de depunere a cererilor. Prelucrarea poate fi efectuata si electronic. Acesta este cazul, in special, in cazul in care un solicitant depune la operator un dosar corespunzator al cererii prin e-mail sau prin intermediul unui formular web de pe site. Daca operatorul de date incheie un contract de munca cu un solicitant, datele transmise vor fi stocate in scopul procesarii raportului de munca in conformitate cu cerintele legale. Daca nu este incheiat un contract de munca cu solicitantul de catre operator, documentele de cerere vor fi sterse automat la doua luni de la notificarea deciziei de refuz, cu conditia ca nici un alt interes legitim al operatorului sa nu se opuna stergerii.


Consimțământ expres si neechivoc privind impunerea prezentelor prevederi

Prin accesarea siteurilor și paginilor de internet cuprinse în https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, gestionate de Asociatia Romana de Hipnoza, confirmați faptul că ați fost informat cu privire la informațiile prezentate în această pagina, la modul în care datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră ce urmează fie colectate, stocate, prelucrate utilizate și prin urmare sunteți de acord cu aceste aspecte și prevederi, agreeați ca aceste date cu caracter personal să fie prelucrate și utilizate în limitele astfel specificate, pe durata de desfășurare a activității Asociatia Romana de Hipnoza.

Consimtamant explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin utilizarea siteului https://www.consilierdezvoltarepersonala.ro, plasarea comenzilor sau transmiterea informatiilor prin intermediul formularelor utilizate de acestea, dumneavoasta sunteti de acord sa acceptati si sa va asumati urmatoarele:
(1) Am citit si am inteles in totalitate prevederile prezentului document si
(a) consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal in scopurile precizate in prezentul document
(b) prin acceptarea utilizarii siteului imi exprim acordul privind prelucrarea datelor personale, astfel Asociatia Romana de Hipnoza poate utiliza informatiile pentru a comunica cu cu mine in legatura cu solicitarile transmise, prelucrarea comenzilor, formularelor, etc, si
(c) permit Asociatia Romana de Hipnoza sa ma contacteze pentru (i) transmiterea raspunsului, oferirea de solutii tehnico-financiare care pot implica si servicii si/sau produse proprii sau ale colaboratorilor, (ii) procesarea si livrarea comenzilor plasate, (iii) oferirea informatiilor solicitate prin consimtamantul acordat.

Va punem in vedere ca oricand doriti aveti dreptul, neconditionat, sa solicitati retragerea consimtamantului dumneavoastra contactandu-ne prin email la adresa contact @ prosuccesstraining·ro.

Dacă aveți întrebări legate prevedrile expuse în Termenii și condițiile, Politica de Confidențialitate, Politica de utilizare Cookie-uri sau doriti să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către Asociatia Romana de Hipnoza și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați utilizând datele de mai sus sau cele din pagina de contact.