Consiliere Dezvoltare Personala – Consilier dezvoltare personala

Consilier pentru Dezvoltare Personală

Logo Ministerul Muncii
Acreditat de Ministerul Muncii

De la 1499 lei

Transformă pasiunea ta de a ajuta oamenii într-o activitate legală de succes

Vrei mai multe detalii? Trimite un mesaj
  În prezent cursul are loc ONLINE conform Ordonanței de urgență 70 publicată în 14 Mai 2020.
  Formarea are loc în perioada 29 februarie - 26 martie 2024, Marți și Joi de la 18.00 - 21.00

  Pret redus*
  1499 lei
  *Până pe 15 Februarie
  Pret intreg
  1699 lei
  După 15 Februarie
  *Locurile sunt limitate!

  De la Frustrare la Transformare


  Când nu putem schimba o situație suntem provocați să ne schimbăm pe noi înșine. - Victor Frankl

  De câte ori nu te-ai simțit pierdută și confuză pentru că nu ai știut ce decizie să iei? De câte ori nu te-ai gândit „merit mai mult decât atât”? „Pot mai mult de atât”?

  În câte dimineți nu te-ai trezit frustrată pentru că viața ta pare doar o corvoadă zilnică iar tu simți că nu poți face nimic, că ești legată de mâini și de picioare?

  Dacă te recunoști în aceste ipostaze, felicitări, înseamnă că ești OM!

  Nu este nimic în neregulă cu tine. Este în natura firii să îți dorești mai mult, să fii mai bine, mai bucuroasă, mai fericită, mai împlinită.

  De la primele clipe de viață, de la prima bătaie a inimii, omul într-un proces de evoluție, de de creștere, de dezvoltare personală.
  Pentru cei mai mulți, dezvoltarea este involuntară. Viața li se întâmplă cu nenumăratele sale evenimente, probleme, realizări și împliniri iar ei se dezvoltă și maturizează doar ca o reacție automată la aceste evenimente. Aproape că nici nu o putem numi dezvoltare.

  Adevărata dezvoltare personală apare atunci când Tu iei decizia de a te schimba, de a fii mai bună, de a crește, de a-ți depăși condiția. Atunci când tu îți pui întrebări, când cauți răspunsuri, când vrei să te auto-depășești.

  Ai la îndemână o multitudine de modalități prin care poți obține acest lucru. Accesul la informații este acum mai mare ca oricând și poți cumpăra cărți, cursuri, audio-bookuri, poți să urmărești clipuri video pe net sau să citești bloguri și câte și mai câte.

  În același timp, odată cu această avalanșă de informații, este imposibil să nu existe și multe informații eronate, fanteziste, multe afirmații sforăitoare și fără substanță.  Cum Facem Diferența?

  Cum ar putea oare cineva să facă diferența dintre ce este cu adevărat calitativ și ce nu. Mai ales când este la început de drum, unul minunat și presărat cu multe bucurii, omul nu știe sau nu poate să facă diferența dintre informația de valoare, reală, concretă și un praf în ochi.

  Această nevoie tot mai mare de dezvoltare personală a condus în mod natural la crearea unui sistem solid, clar, bine pus la punct menit să îi ajute pe oameni în călătoria lor de cunoaștere, auto-cunoaștere și creștere.

  Consilierul pentru Dezvoltare Personală este acea călăuză, acel ghid care luminează caalea celui care dorește să iasă din negura necunoașterii și a neștiinței, către lumina strălucitoare a Dezvoltării Personale.

  Sunt convinsă că, dacă ai ajuns să citești aceste rânduri, este pentru că îți dorești să te ajuți pe tine și, deopotrivă să îi ajuți pe ceilalți în călătoria lor de cunoaștere și creștere.

  Un Consilier pentru Dezvoltare Personală are scopul de a ajuta omul printr-un proces foarte precis și bine pus la punct.
  Acest proces urmează un protocol și standarde precise, folosind tehnici, metode, informații și exerciții extrem de eficiente și, mai presus de toate, testate și verificate de zeci și sute de mii de oameni din întreaga lume, de-a lungul multor ani de aplicare a lor.

  Eu una m-am simțit foarte multă vreme blocată și chiar nemulțumită, atât în viața profesională cât și cea personală.
  Am simțit că ceva lipsește, că aș putea mai mult și totuși... nu am știut de unde să încep. Proiectele mele, oamenii din jurul meu, și în cele din urmă, entuziasmul meu... s-au destrămat, iar eu nu am mai știut ce să spun sau să fac diferit pentru a obține succesul, reușita, fericirea pe care mi le-am dorit întotdeauna.  Te regăsești în această descriere?

  Dacă da, atunci ești chiar în locul și la momentul potrivit!

  Cunosc atât de bine starea asta. Am trăit-o de mult prea multe ori. În contexte diferite, cu persoane diferite, în situații diferite. Singura constantă era confuzia, frustrarea, lipsa direcției, înțelegerea.

  Mi-au trebuit zeci de ani de cutări, mii de ore de cursuri, de practici Orientale și Occidentale, zeci de specializări, facultăți și doctorate ca să realizez că, adevărata cunoaștere era la mine, nu în afara mea.

  Dar nu am putut face asta singură! Am avut nevoie de îndrumare, de susținere, de ghidare și călăuzire. Astăzi, pot în sfârșit să fac ceea ce m-a pasionat toată viața: să ajut și să suțin oamenii.
  Am învățat să ascult cu adevărat, am învățat să văd cu adevărat, am învățat când să tac și când să vorbesc, când să mă mișc și când să rămân nemișcată.
  Am învățat că, uneori, a nu spune nimic este mai grăitor decât o mie de cuvinte.

  Și vreau acum să dăruiesc mai departe această cunoaștere. Nu este ceva empiric, nu este ceva... „după ureche”. Este o cunoaștere cercetată, studiată, testată. O cunoaștere, o meserie atestată și recunoscută. O cunoaștere pe care o poți practica oficial, legal și certificată.

  Încrie-te Acum

  Cursul are loc ONLINE în perioada 29 februarie - 26 martie 2024, Marți și Joi de la 18.00 - 21.00

  Pret redus*
  1499 lei
  *Până pe 15 Februarie
  Pret intreg
  1699 lei
  După 15 Februarie
  *Locurile sunt limitate!

  Curs Consilier Dezvoltare Personală


  În acest curs înveți și experimentezi direct informațiile și tehnicile predate într-un mod interactiv, eficient, practic și constructiv.

  Acest curs este construit special astfel încât să îți ofere cadrul legal și accesul într-o profesie minunată – aceea de Consilier pentru Dezvoltare Personală.

  Mai mult decât atât îți oferă accesul sau îți bătătorește și mai mult calea către tine, către propria dezvoltare personală. Te așteaptă momente intense, cu descoperiri, cu bucurie, cu lucrul cu tine astfel încât la sfârșitul cursului obții o mult râvnită diplomă de Consilier pentru Dezvoltare Personală și care certifică în același timp faptul că ești mai aproape de varianta ta ideală, mai aproape de tine așa cum îți dorești să fii!

  Cine este Trainerul

  Angela Nuţu
  Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

  De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.

  Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.
  In prezent își pregătește teza de doctorat în cadrul UMF Carol Davila, cu tema de maxim interes privind ameliorarea obezitătii prin hipnoza si terapie cognitiv-comportamentală.

  De asemenea, în prezent Angela colaborează ca Asistent Universitar la Facultatea de Medicină din București, Carol Davila, bucurându-se să nască în mintea viitorilor doctori de mâine înțelegerea pentru relația minte-corp și interesul lor pentru aspectele psihologice ale actului medical.

  Sub toate aceste forme variate, Angela Nuțu este pasionată de lucrul cu oamenii, pentru că este pasionată de „mai binele nostru”, de posibilitatea de a ne îmbunătăți viața. Angela crede în reușita holistică a omului; și mai crede că adevăratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră.
  Pentru că succesul nu este ceva ce ai, ci ceea ce ești!

  Pentru cine este acest curs?

  Răspunsul scurt este: Ești interesată de Dezvoltarea Personală?
  Îți place și îți dorești să ajuți oamenii?
  Dacă răspunsul este DA!, la oricare dintre aceste două întrebări, atunci acest curs este pentru Tine.

  De ce să faci acest curs?

  Dacă ce am spus până acum a rezonat chiar și un pic cu tine, atunci acest curs este pentru tine.
  Dacă te-ai regăsit în greutățile și dificultățile, în situațiile și frustrările descrise mai sus, atunci acest program este pentru tine.

  Cu ce te ajută pe tine acest training de Dezvoltare Personală?

  Înveți tehnici de consiliere și metode de consultanță și coaching pentru a ajuta oamenii să obțină rezultatele dorite.

  Testezi personal, experimentezi si practici aceste tehnici în cadrul cursului și astfel ai o cunoaștere și înțelegere profundă a lor.

  Înțelegi principiile esențiale, care se află la baza trăirilor, gândurilor și comportamentelor umane. Aceste principii sunt cele care ne fac să fim așa cum suntem, să fim cine și ceea ce suntem.

  Odată ce ai înțeleg aceste principii și înveți tehnici prin care le poți pune în practică, realizezi cât de ușor și de simplu devine procesul de dezvoltare personală. Atât a ta, cât și a celor pe care tu îi vei ajuta.

  Și toate acestea gândite astfel încât să le poți aplica oricând cu tine însuți sau cu clienții tăi, cu cei pe care îți dorești să îi ajuți la rândul tău

  Încrie-te Acum

  Cursul are loc ONLINE în perioada 29 februarie - 26 martie 2024, Marți și Joi de la 18.00 - 21.00

  Pret redus*
  1499 lei
  *Până pe 15 Februarie
  Pret intreg
  1699 lei
  După 15 Februarie
  *Locurile sunt limitate!

  Certificare și competență oficială

  Cursul de Consilier Dezvoltare Personală își conferă recunoașterea profesională, atât în România cât și în afara ei (în caz că îți dorești să lucrezi în zona Uniunii Europene) în această profesie.
  Pe baza certificării obținute în urma acestui curs și a susținerii examenului final (pentru care îți garantăm că te pregătim!) poți practica cu succes și absolut legal această meserie la nivel internațional.

  Dacă ești pasionat de lucrul cu oamenii și de dezvoltarea personală atunci ești la un click distanță de a concretiza visul și pasiunea perfect legal, în siguranță și într-o manieră competentă.
  Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, mă bucur! Înseamnă că ai înțeles cât de mult te poate ajuta acest curs, și mă bucur!
  Și da, este adevărat! Dacă într-un fel sau altul ceea ce lucrezi cu oamenii are legătură cu dezvoltarea personală, dacă ești entuziast, comunicativ acum este momentul să treci la fapte și să fii recunoscut și apreciat pentru ceea ce faci!

  * Cursul "Consilier Dezvoltare Personală" este deschis tuturor persoanelor interesate de dezvoltare personală, care își doresc să-i ajute pe cei din jurul lor, însă certificatul de absolvire acreditat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației se poate obține doar cu diploma de licență.

  Încrie-te Acum

  Cursul are loc ONLINE în perioada 29 februarie - 26 martie 2024, Marți și Joi de la 18.00 - 21.00

  Pret redus*
  1499 lei
  *Până pe 15 Februarie
  Pret intreg
  1699 lei
  După 15 Februarie
  *Locurile sunt limitate!

  Ce câștigi participând la acest curs?!

  „Oamenii de succes pun întrebări bune si, prin urmare, primesc răspunsuri bune.„ – Antony Robbins

 • Dezvolți și aprofundezi nivelul de autocunoaștere și înțelegere personală, pentru că orice proces începe cu tine
 • Înveți tehnici și metode de dezvoltare personală pe care le poți aplica cu tine și cu ceilalți
 • Îți îmbunătățești nivelul și abilitățile de comunicare și relaționare
 • Înveți cum să gestionezi situații conflictuale sau de criză (fie din viața profesională cât și din cea personală, pentru că...ghici, ce?, tu și interpretarea ta asupra evenimentelor vă aflați întotdeauna în centrul oricărei situații, indiferent de natura ei!)
 • Îți descoperi resurse interioare și abilități proprii de care nu ai fost conștient și înveți să le încurajezi și stimulezi
 • Înveți tehnici ale Psihologiei Succesului și cum le poți aplica în viața ta (și a celor cu care lucrezi)
 • Înveți arta întrebărilor potrivite
 • Înveți ce poți face ca să îți fie mai bine, în orice situație
 • La finalul cursului, în urma absolvirii examenului final, primești un Certificat de Absolvire pentru ocupația de Consilier pentru Dezvoltare Personala (cod COR 242324), recunoscută la nivel național și internațional.
 • Certificatul obținut îți dă dreptul legal de a practica meseria de Consilier pentru Dezvoltare Personală. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii și Justiției Sociale.
 • Ești specializată într-o profesie pe care o poți practica imediat.
 • Încrie-te Acum

  Cursul are loc ONLINE în perioada 29 februarie - 26 martie, Marți și Joi de la 18.00 - 21.00


  Pret redus*
  1499 lei
  *Până pe 15 Februarie
  Pret intreg
  1699 lei
  După 15 Februarie
  *Locurile sunt limitate!

  Ce este Consilierul pentru Dezvoltare Personală?

  În Standardul Ocupațional al meseriilor din România se spune:

  Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist care lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depășească diverse stări sau situații cu care se confruntă în evoluția personală și profesională, valorificând și dezvoltând resursele și potențialul propriu.

  Intervenția specializată a consilierului pentru dezvoltare personală constă în ghidarea, susținerea și încurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici și instrumente specifice, in vederea sondării și relevării propriilor capacități și resurse și a conștientizării punctelor critice din existenta proprie și a posibilităților de depășire a situațiilor neconvenabile într-o maniera particularizată și non-directivă.”

  Dacă ar fi însă să dăm o definiție proprie a Consilierii..., am spune că este intersecția dintre:

 • ascultarea activă (Care este de fapt adevărata ascultarea!)
 • ghidarea prin oglindire, susținerea și „împuternicirea” persoanei
 • scoaterea la lumină a calităților și resurselor sale
 • stimularea re-cadrării evenimentelor de viață și interpretarea lor într-o manieră utilă, funcțională
 • oferirea unor tehnici și metode simple și profunde care să conducă către mai binele ființei!


 • Nu este puțin, este chiar ambițios, și mai presus de toate, atât de frumos!

  Programul

  Acest curs este unul intensiv. Înveți din plin atât teorie cât și practică, astfel încât la finalul cursului să pleci încrezător în forțele, cunoștințele și competențele tale și plin de dorința de a practica și aplica cele învățate.

  Modul 1

  Introducere – Bazele Consilierii pentru Dezvoltare Personală

 • Ce este consilierea?
 • Ce este dezvoltarea personală?
 • Consilierea Pentru Dezvoltare Personală – ce este, ce trebuie sa știi, definiție, abilități.
 • Organizarea activităţii proprii
 • Crearea spaţiului de interacţiune cu persoanele consiliate
 • Aspecte și tehnici ale Managementului timpului
 • Introducere elementelor de comunicare
 • Modul 2

  Comunicare eficientă și transformativă

 • Crearea relației
 • Raport și congruență
 • Ascultarea activă
 • Tăcerea – tehnică de comunicare!
 • „Anamneza”
 • Persuasiunea – prieten sau dușman?
 • Asertivitatea – comunicare blândă și fermă în același timp!
 • De ce ai nevoie de asertivitate? Ce stiluri de comunicare folosești fără să îți dai seama?
 • Cum să ajungi în situația „eu sunt ok-tu ești ok”?
 • Modul 3

  Investigarea situaţiilor problemă

 • Cine sunt “eu”?
 • Harta nu e teritoriul
 • Convingeri și credințe
 • Convingeri iraționale. Chiar este ceea ce crezi TU?
 • Tehnica pilotului automat
 • Tehnica Stem
 • Tehnica celor 4 cadrane
 • Conceperea planului de dezvoltare personală - etape, conținut
 • Modul 4

  Soluționarea Conflictelor

 • Cum știu că sunt fericit?
 • Relațiile interumane
 • Rezolvarea conflictelor
 • Poziționarea/Centrarea
 • Tehnici de conștientizare
 • Tehnici de relaxare
 • Restructurare cognitivă
 • ABC-ul emoțiilor care ne conduc viața
 • Descoperirea și activarea resurselor interioare
 • Setul celor trei metode de lucru de tip non-conținut
 • Încrie-te Acum

  Cursul are loc ONLINE în perioada 29 februarie - 26 martie 2024, Marți și Joi de la 18.00 - 21.00


  Pret redus*
  1499 lei
  *Până pe 15 Februarie
  Pret intreg
  1699 lei
  După 15 Februarie
  *Locurile sunt limitate!

  Competențe

  Competențele pe care le obții prin parcurgerea cursului, confirmate prin examenul susținut la final, sunt următoarele:

 • Organizarea activităţii proprii
 • Crearea spaţiului de interacţiune cu persoanele consiliate
 • Investigarea situaţiilor problemă
 • Explorarea soluţiilor potenţiale ale situaţiilor problemă
 • Consilierea privind modalităţile de dezvoltare personală
 • Certificarea nu este internationala, ea este valida doar in Uniunea Europeana
 • Abilități

 • Dezvoltarea abilității de Ascultare Activă
 • Abilități de susținere a persoanei în procesul său de transformare
 • Identificarea pașilor procesului de Dezvoltare Personală
 • Însușirea unui proces și a unui sistem replicabil cu fiecare client
 • Ce pierzi dacă nu te înscrii?

  Știu, e neplăcut să pierzi. Am pierdut enorm de multe de-a lungul vieții pentru că nu am avut șansa pe care o ai tu acum, de a învăța și de a prelua cunoștințe testate și verificate în zeci și sute de mii de situații. Pe scurt, dacă nu participi la acest curs

  Pierzi enorm de mult Timp. Eu am pierdut zeci de ani de zile... Nu face și tu greșeala asta

  Pierzi energie și efort de căutarea informațiilor iar apoi, prin încercarea de verificare a calității și validității acestora

  Pierzi BANI! Foarte mulți bani mergând la cursuri, cumpărând cărți sau tot felul de materiale care promit marea cu sarea ca apoi să realizezi că ofereau de fapt mai puțin de o ceșcuță...

  Pierzi posibilitatea de a-ți rezolva și soluționa conflictele interne. Asta doare rău...

  Nu ai ajungi să ai posibilitatea de a te înțelege și de a te auto-depăși

  Pierzi șansa de a-i ajuta pe oameni. Dacă ai citit până aici, ȘTIU că îți dorești asta!

  Pierzi accesul la un sistem practic, simplu și extrem de eficient

  Pierzi accesul la tehnici, informații și metode foarte puternice și cu rezultate profunde

  Nu ai acces la o comunitate de profesioniști cu experiență, oricând gata să te ajute și să te susțină

  Pierzi accesul la... bonusuri fantastice pe care le oferim pentru a te ajuta pe Tine să fii cel mai bun Consilier pentru Dezvoltare Personală

  Chiar vrei să pierzi toate acestea? Eu sper că nu... Atenție, avem doar 28 de locuri disponibile!

  Bonusuri

  Dacă nu te-ai prins până acum, nouă ne place să dăruim!

  Pe lângă toate informațiile și cunoașterea și experiența de care te vei bucura la curs, primești în Plus, următoarele Bonusuri în valoare totală de 749 RON

 • 10 Meditatii de Relaxare și Dezvoltare Personală pe care le poți folosi personal cât și să le oferi clienților tăi - în valoare 500 lei
 • Curs de marketing pentru Coachi, Consilieri și Terapeuti - în valoare de 249 lei
  • Înveți cum să te promovezi eficient
  • Înveți cum să îți stabilești publicul țintă și cum să comunici eficient cu acesta
  • Înveți cum să comunici eficient pe cele mai importante rețele de socializare
  • Descoperi cele mai noi instrumente de marketing online
  • Înveți cum să creezi produse și cum să le promovezi

  Încrie-te Acum

  Cursul are loc ONLINE în perioada 29 februarie - 26 martie 2024, Marți și Joi de la 18.00 - 21.00


  Pret redus*
  1499 lei
  *Până pe 15 Februarie
  Pret intreg
  1699 lei
  După 15 Februarie
  *Locurile sunt limitate!
  Am ajuns acum la un punct în viața mea în care mă pot uita în urmă cu satisfacție și împlinire că am reușit să pun bazele unui program care conține tehnici și metode de dezvoltare personală care chiar ajută oamenii.
  În același timp, realizez că, dacă aș fi știut atunci ce știu acum, aș fi economisit enorm de mult timp și bani (nici nu vreau să mă gândesc cât am investit și cât am... irosit).
  Acest program de Consilier pentru Dezvoltare Personală este suma experiențelor, cunoștințelor, reușitelor și mai ales eșecurilor pe care le-am cunoscut de-a lungul timpului.
  Exact așa cum spunea și inventatorul becului, „Nu am dat greș de 10.000 de ori ci am găsit 10.000 de moduri în care să NU fac becul”.
  Ei bine, acum îți ofer ție acest bec, această lumină a Dezvoltării Personale, în forma acestui curs practic, oficial și legal.

  Mă bucură nespus faptul că am ajuns la această formă, că pot să îți ofer acum această lumină a cunoașterii. Tu alegi ce faci mai departe. Tu alegi dacă dorești să preiei această lumină sau nu. Ea este oferită cu toată bucuria și împlinirea.
  Acest curs de Consilier pentru Dezvoltare Personală este oferit cu toată bucuria și împlinirea! Aceasta este și atitudinea și atmosfera cu care te așteptăm și te întâmpinăm la curs.

  Detalii Administrative

  Pentru buna desfășurare a acestui program, te rugăm să citești cu atenție datele de mai jos:

  Dacă dorești să achiți cu cardul (RECOMANDAT), atunci alege una dintre opțiunile de mai sus.

  Pentru plata prin transfer bancar, folosește te rog datele acestea:
  PRO SUCCES TRAINING
  CUI RO 31376812
  Reg Com J40/3484/2013
  Banca: Banca Transilvania, Sucursala Unirii
  IBAN : RO45BTRLRONCRT0V17811801

  Înscrierea la acest program este considerată completă în momentul achitării sale integrale.

  Dacă ai achitat și nu mai poți participa la curs și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte, poți folosi investiția ta la un al program al nostru sau pentru a achiziționa produsele pe care le oferim.

  Dacă ai achitat cursul și nu mai poți sau nu mai dorești să participi și anunți cu cel puțin 7 zile lucrătoare înainte de începerea cursului și dorești returnarea banilor, acest lucru este posibil minus o taxă de administrare de minim 50 RON sau 10% din suma achitată, în funcție de care este mai mare.

  Dacă ai achitat și nu te-ai prezentat la curs, banii nu se returnează.

  Inscrie-te acum!

  • Ora: 18:00-21:00
  • Locația: ONLINE prin zoom, Conform Conditiilor articolului IX din Ordonanta Guvernului nr. 32 din data de 30 martie 2020
  • Email: contact@consilierdezvoltarepersonala.ro
  • Telefon: +40 720 071 016